SiolNET. Trendi Projekt Diva
0,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Maturantki so pripravili pravljično preobrazbo #video

0,62

termometer

nina vasilič
Foto: Planet TV

Zaradi socialne stiske si družina dijakinje Nine Vasilič maturantske obleke ni mogla privoščiti. Kreativna ekipa oddaje Projekt Diva si je zato zadala posebno nalogo in tej bodoči maturantki pričarala pravljično preobrazbo.

"Nimam veliko prijateljev, ampak imam družino, ki mi pomeni vse na svetu," pravi Nina Vasilič, dijakinja 4. letnika, ki živi z mamo in dvema sestrama, starejšo in mlajšo. Mama Gorica, ki je zaposlena v podjetju Hella, večinoma dela v nočnih izmenah, da lahko dneve nameni svojim trem hčerkam, še posebej najmlajši, ki je otrok s posebnimi potrebami. Nina za svojo mlajšo sestrico pravi, da je sonček, ki jim polepša še tako turoben dan.  Pred približno petimi leti jih je prizadela huda družinska tragedija, izgubile so očeta. Nina je bila takrat v 8. razredu. 

Kljub vsemu, kar je doletelo njeno družino, in kljub kožni bolezni, s katero se bo borila vse življenje, pa Nina ostaja srčna, skrbna, skromna in neobremenjena z materialnimi dobrinami, prav to so lastnosti s katerimi se je v hipu priljubila ekipi oddaje Projekt Diva.

Nina Vasilič Foto: Planet TV Nino so želeli postaviti kot vzor mladim, ker so mnenja, da danes ogromno mladih trpi, ker ne morejo tekmovati z vrstniki, ko se pojavijo težavne finančne razmere. To pa se seveda danes le še stopnjuje na družabnih omrežjih, kjer je razkazovanje materialnih dobrin, razkošnega življenja in eksotičnih potovanj stvar vsakdana. "Nina je dekle, ki ga vidimo kot vzor vsem mladim, ki pozabljajo ali sploh ne vidijo, kaj so prave vrednote, ki res štejejo," je povedala voditeljica in stilistka Lucija Gubenšek. 

Ninino osebno predstavitev si lahko ogledate v spodnjem videu.

Oddaja Projekt Diva, ki vsakdanjim ženskam pričara stilsko preobrazbo od glave do pet, je na sporedu vsako nedeljo ob 18.15

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 168
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin