Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 5. 2015,
11.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Lošinj otrok

Petek, 29. 5. 2015, 11.23

6 let, 6 mesecev

Zdravilni otok Lošinj in Vitality Hotel Punta ponujata počitnice za telo in duha

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Otok Lošinj je, poleg svoje izjemne lepote, poseben tudi zaradi zdravilnih darov narave, ki blagodejno vplivajo na zdravje in dolgo življenje otočanov.

Zaradi ugodne geografske lege in kombinacije blagih klimatskih značilnosti ter specifične vegetacije, je na otoku Lošinj ogromno zdravilnih dejavnikov, ki dokazano izboljšujejo delovanje pljuč. Zato res ne čudi, da je otok Lošinj že 130 let klimatsko zdravilišče in zelo zaželena vitality destinacija. Ravno Vitality Hotel Punta je lošinjska oaza za sproščujoč in zdravilen oddih, po katerem vsi hrepenimo po vsakdanjem napornem ritmu. Posebnost hotela je v vsebinah Vitality Cone, ki poleg notranjega in zunanjega bazena s prostorom za sončenje, območja relax in beauty ter wellnessom, ponuja tudi skupinske in individualno prilagojene programe telesne vadbe ter zdravniške storitve in storitve nutricionista. V kombinaciji programov Health & Fitness, ki se izvajajo pod strokovnim nadzorom, in modernega wellnessa z bogatimi programi relax bodo lahko gosti doživeli novo dimenzijo oddiha, ki zagotavlja popolno sprostitev in revitalizacijo telesa ter duha.

Zaradi svoje filozofije oddiha v sožitju z nedotaknjeno naravo je Vitality Hotel Punta prejemnik kar nekaj mednarodnih certifikatov, kot sta EuropeSpa in SUSTAINABLE Hotel. Pomemben je tudi certifikat ECARF, ki zagotavlja, da je hotel s svojimi izdelki in storitvami popolnoma prilagojen ljudem, ki imajo težave z alergijami. V hotelu so morali za pridobitev statusa protialergijskega hotela zadovoljiti mnogo posebnih standardov tako pri pripravi hrane kot izpolniti številne druge zahteve. Tako so ustvarili posebno mesto, kjer bo gost užival tako v posebej ustvarjeni ponudbi kot tudi v edinstvenem doživetju naravnega okoliša.

Več na spletni strani www.losinj-hotels.com.

Ne spreglejte