Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2017,
8.16

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogočajo Hoteli Bernardin

Natisni članek

Hoteli Bernardin advertorial krompirjeve počitnice

Ponedeljek, 9. 10. 2017, 8.16

2 meseca, 2 tedna

Zakaj je jeseni pravi čas za počitnice na morju?

Vsebino omogočajo Hoteli Bernardin

Ker je to pravo obdobje za popoln odklop od vsakdana in ker ima jesen na morju prav poseben čar.

slovenska obala, Piran, Portorož | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Za vse tiste, ki se nočete stiskati v poletno natrpanih turističnih središčih, in vse tiste, ki čutite, da nujno potrebujete sprostitveni pobeg, da bi lahko v miru napolnili baterije pred turobno zimo. Da, slovenska obala je popolna za jesensko potepanje in vrhunske ter predvsem zabavne družinske počitnice.

Šest sosedov, šest jesenskih biserov

Krompirjeve počitnice so nedvomno najboljši izgovor za skok do slovenske obale in za lovljenje še zadnjih morskih utrinkov. Sredozemsko podnebje, umirjeno jesensko okolje, odlična kulinarika in gostoljubnost so tisti elementi, ki bodo polepšali vaše jesensko počitniško doživetje.

Predstavljamo vam šest razlogov za obisk slovenske obale med krompirjevimi počitnicami:

slovenska obala, Piran, Portorož | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

#Piran – romantičen, skrivnosten in hkrati poživljajoč. Sprehodite so po ozkih piranskih ulicah, oglejte si sončni zahod na Punti ali veličasten razgled z obzidja, ki stoji nad mestom, privoščite si kozarec domačega vina ali sladek kapučino na Tartinijevem trgu.

#Bernardin – povezovalni kraj med Piranom in Portorožem je odlično izhodišče za prenočitev. Sproščujoči sprehodi ob obali Bernardina so tisti nepozabni trenutki, zaradi katerih se boste vedno znova radi vračali v ta kraj, kjer je doma turizem.

slovenska obala, Piran, Portorož | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

#Portorož – ko si boste želeli malo več turističnega utripa, se iz Bernardina odpravite do znamenitega slovenskega turističnega mesta, ki ponuja neomejene možnosti tako za družinsko zabavo kot za nepozabno doživetje v dvoje. Odlična gostinska ponudba, zabavne atrakcije za najmlajše in pomirjujoče poležavanje na plaži.

#Lucija – urbano naselje ob glasnejšem Portorožu vam omogoča bolj umirjene sprehode ob obali. Povzpnite se do znamenite forme vive ali se ob obali mimo avtokampa sprehodite do Seče in Sečoveljskih solin.

#Strunjan – Posebna mikroklima je samo eden od razlogov za obisk kraja, ki je prav v tem obdobju obarvan v aromatične barve kakijev. Obiščite ga z avtomobilom, kolesom skozi predor v Portorožu ali kar peš ob obali. Strunjan se nedvomno lahko pohvali z najbolj slikovitim sončnim zahodom na slovenski obali – ko se oranžno sonce tako pompozno postavi ob bok Jadranskemu morju in piranskemu zvoniku.

Izola | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

#Izola – ribiško mesto omogoča veliko možnosti za umirjene sprehode in izvrstna gastronomska doživetja. Vzemite si čas in Izolo odkrijte tudi v svoji notranjosti. Naj vas vodita radovednost in nostalgično vzdušje, ki pomirjata vsakega, ki se sprehodi skozi mesto.

Hoteli Bernardin – več kot le običajen jesenskih oddih na morju

V Hotelih Bernardin bo letos v času krompirjevih počitnic še posebej zabavno! Pripravili so številne aktivnosti in ustvarjalne dejavnosti – tudi pravo zabavo za noč čarovnic!

Če ste se odločili za aktivnejši družinski oddih, lahko dan začnete že na jutranji vodni aerobiki ali zgodnjem plavanju v bazenih z morsko vodo. Slovensko Istro v barvah jeseni pa lahko na poseben način doživite na organiziranih kolesarskih izletih po Parenzani, vodenih ogledih po znamenitostih v zaledju slovenske Istre in odkrivanju skritih kotičkov brezčasnega Pirana.

Popolne družinske počitnice na Obali so dosegljive že v dobri uri ali dveh. Zakaj torej odlašati, rezervirajte si oddih v času krompirjevih počitnic že zdaj in odkljukajte eno izmed nalog, ki bo tik pred zdajci lahko težava.

 

slovenska obala, Piran, Portorož | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Zakaj izbrati Hotele Bernardin?

- Toplejši morski zrak in blagodejno podnebje,

- bazeni z ogrevano morsko vodo,

- pester animacijski program,

- hoteli na elitnih lokacijah, le korak od morja.

Ponudba, ki je ne smete zamuditi

Hoteli Bernardin | Foto: Resort Bernardin – Portorož

Hotela sta na edinstveni lokaciji, le korak od morja. Ponujamo vstop v notranje bazene z ogrevano morsko vodo – največji pokriti morski park v slovenski Istri, kjer je živahno 365 dni v letu! V resortu Bernardin se lahko razvajate v centrih dobrega počutja, uživate v pristni lokalni kulinariki na Promenadi okusov ali pa se preprosto umirite in uživate v blagodejnem obmorskem podnebju.

Posebna ugodnost: 10-odstotni popust pri bivanju najmanj 3 noči (nedelja‒četrtek).

Hoteli Bernardin | Foto: Resort Salinera ‒ Strunjan

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini krajinskega parka, skriva bioenergijski resort Salinera. Salinera je popolno zatočišče za tiste, ki za popoln oddih cenijo mir, naravno okolje, ugodno podnebje. Hotel Salinera med drugim ponuja vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo in sodobno zasnovan center dobrega počutja. Resort je zaprtega tipa, zato je kot nalašč za brezskrbno igro zunaj.

Posebna ugodnost: 10-odstotni popust pri bivanju najmanj 3 noči (nedelja‒četrtek).

Hoteli Bernardin | Foto: Resort San Simon ‒ Izola

Hotelsko naselje San Simon v Izoli je obdano z bujnim sredozemskim zelenjem, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov. Bližina ribiškega mesta Izola, prijaznost in domačnost okolja gostom vzbujajo občutek ugodja in željo po vračanju. V Hotelu Haliaetum je notranji bazen z ogrevano morsko vodo, v Hotelu Mirta pa center dobrega počutja. Okolica je kot nalašč za raznolike družinske aktivnosti: sprehodi vzdolž obale, kolesarjenje, igranje minigolfa, rolanje …

Posebna ugodnost: 10-odstotni popust pri bivanju najmanj 3 noči (nedelja‒četrtek).

 

Ne spreglejte