Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 2. 2022,
9.59

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogočajo Terme Paradiso

Natisni članek

oddih dopust počitnice advertorial terme

Četrtek, 17. 2. 2022, 9.59

2 meseca

PODARJAMO CELODNEVNO KOPANJE IN SAVNANJE S KOSILOM ZA DVE OSEBI

Slovenski raj blizu hrvaške meje #nagradnaigra

Vsebino omogočajo Terme Paradiso

V majhnem kraju Dobova, nedaleč od Save in Sotle, se skriva paradiž - Terme Paradiso, kjer lahko, v dvoje ali z družino, preživite mirne trenutke v lepem okolju. Terme Paradiso v prvi vrsti ponujajo butičnost doživetja v štirizvezdičnem hotelu, veliko termalnih užitkov in luksuzni svet savn (Oaza Paradiso). Z nekaj sreče in sodelovanjem v nagradni igri na koncu prispevka lahko povsem brezplačno Terme Paradiso obiščete tudi vi. Podarjamo vam celodnevno kopanje in savnanje s kosilom za dve osebi.

Terme Paradiso | Foto:

To, za kako kakovostno kopališče gre, najbolje opiše podatek, da so Terme Paradiso v kategoriji malih termalnih kopališč tudi v lanskem letu, ponovno, prejele naziv naj kopališče 2021. Terme Paradiso, pravo oazo miru in udobja, najdete nedaleč od Brežic, blizu hrvaške meje, v mirnem okolju Dobove, kraja, obkroženega z znanimi in manj znanimi kotički Posavja. Mlajši, manjši in večkrat nagrajeni spa resort bo zadovoljil tako tiste, ki si zaželijo romantičnega pobega v dvoje, kot tudi tiste, ki si želijo prijetne in brezskrbne družinske počitnice.  

Ko si zaželite zadihati v neokrnjeni naravi, napolniti svoje telo z energijo ali pa z boljšo polovico pobegniti na romantični oddih, so Terme Paradiso prava rešitev za vas.

Manjši butični hotel vam omogoča popolno sprostitev in umiritev

V sklopu Term Paradiso najdete butični štirizvezdični hotel z 38 sobami, apartmajske hišice, primerne za bivanje družin, kopališče, ki se razprostira na 1.800 kvadratnih metrih, luksuzni svet savn z osmimi različnimi savnami, ki blagodejno delujejo na vaše telo, in bogato wellness ponudbo. Butični štirizvezdični hotel odlikujejo prostorne sobe, moderna oprema, elegantna dekoracija in balkoni s čudovitim razgledom, ki skupaj poskrbijo za izjemno vzdušje ter gostom zagotavljajo trenutke dobrega počutja in sprostitve.

Hotel se ponaša z minimalističnim slogom z dodatkom skrbno izbranih umetnin, ki prijazno pozdravljajo goste. Sobe žarijo v svoji eleganci čistih linij in ponujajo čudovit pogled z balkona na termalni vodni park. Na voljo so klasične dvoposteljne sobe, večje prostorne sobe, ki so primerne tudi za družine, za pare pa tudi sobe z lastnim džakuzijem v sobi.

ŽELIM ODDIH V TERMAH PARADISO 

Terme Paradiso | Foto:

Termalni užitki

Kopališče, ki je neposredno povezano s hotelom, ponuja zabavo najmlajšim in sprostitvene kotičke za vse, željne oddiha in razvajanja. Vse leto delujeta med seboj povezana notranji in zunanji bazen, ki imata več različnih mest z masažnimi šobami za sprostitev utrujenih mišic. V prvem nadstropju je tudi panoramsko kopališče z otroškim bazenom in džakuzijem, od koder je mogoče uživati v prelepem razgledu na zeleno okolico. S poletjem in s soncem obsijanimi dnevi pa oživi tudi zunanji del kopališča s počasno reko, otroškim bazenom ter tobogani, primernimi za mlade in starejše, adrenalina željne obiskovalce. Poleti na kopališču deluje Oaza bar z različnimi prigrizki in osvežilnimi pijačami, v glavnem hotelskem baru pa se je mogoče osvežiti tudi z različnimi koktajli.

Turistična ponudba najmanjših slovenskih term temelji na visokokakovostni termalni vodi, ki jo črpajo v vrtini na približno 700 metrih in ki ima različne blagodejne učinke na telo in počutje. Zaradi svojih balneoloških lastnosti je dobrodejna predvsem pri revmatičnih obolenjih, kot nadaljevanje po fizioterapijah, izboljša cirkulacijo v visceralnih organih in venah ter blagodejno vpliva na sprostitev utrujenih mišic. Terme Paradiso so tako popolne za razvajanje telesa in duha kot povrnitev zdravja in energije.

Terme Paradiso se ponašajo s termalno vodo s temperaturo okoli 32 stopinj Celzija. Bazenski kompleks ima več kot 1.800 kvadratnih metrov notranjih in zunanjih površin, med drugim tudi atrakcije za otroke. Terme Paradiso so mali termalni raj za vsakogar, ki uživa v plavalnih, večnamenskih bazenih in prijetnih otroških bazenih z igrali.

Razvajanje v Oazi Paradiso in Wellnessu Paradiso

V Oazi Paradiso boste lahko v popolni intimi ter našli svoj notranji mir in zasebnost v bazenu FKK, na nudistični terasi ali v savni. Svoje telo lahko razvajate in sproščate v osmih različnih savnah. Na voljo je več parnih in suhih savn, ne manjka pa niti infrardeča savna. Pozabite na vse skrbi in se ob vrtinčenju ter številnih tretmajih prepustite razvajanju. Ob vstopu prejmete vrečko z brisačo, mogoča je tudi izposoja kopalnega plašča. Vedno so vam na razpolago tudi sveže sadje in osvežilni napitki. Med razvajanjem lahko ob sproščujoči glasbi počivate ter se sproščate na ležalnikih in vodnih posteljah.

Terme Paradiso | Foto:

Razvajate se lahko tudi v Wellnessu Paradiso. Spa & wellness center Paradiso je sicer salon z desetletno tradicijo, kjer skrbijo za umiritev, razvajanje in lepoto. Tamkajšnje osebje se povsem zaveda pomena dobrega počutja v svojem telesu, zaupanje v njihov salon pa zvesto izkazujejo tudi stranke, ki so že peto leto zapored njihov salon postavile na vodilno mesto v podelitvi za naj wellness. 

Glavni namen obiska wellnessa je, da vam zagotovijo čudovito izkušnjo, vas poučijo ter ustrezno opremijo s pomembnimi informacijami o skrbi za svoje telo in zdravje. V Terme Paradiso greste lahko na lepotne tretmaje, sprostitvene in negovalne programe.

Terme Paradiso | Foto:

Razvajanje brbončic

Ko izbiramo svojo naslednjo počitniško destinacijo ali oddih, pomembno vlogo pri izbiri odigra tudi kulinarična ponudba. Ta je v Termah Paradiso na visoki ravni. Vaše brbončice bodo uživale v čarovniji nepozabnih okusov v hotelski restavraciji ali Piceriji in gostilni Valentina. Prepričal vas bo bogat izbor svetovne kulinarike, poskusite pa lahko tudi skrbno skuhane hišne specialitete iz sestavin lokalnih ponudnikov.

Terme Paradiso | Foto:

V hotelski restavraciji pripravljajo odlične zajtrke in penzionske večerje, v hotelskem bistroju, do katerega lahko dostopajo le gostje hotela in kopalci, pa vam postrežejo s toplimi napitki, osvežilnimi in alkoholnimi pijačami, picami, točenim sladoledom ter slastnimi torticami. 

Okrepčate pa se lahko tudi v Piceriji in gostilni Valentina, ki stoji 20 metrov od hotela. Tam so na voljo odlične pice iz krušne peči, bogata izbira jedi z žara, posebne družinske specialitete in različni sezonski meniji.

Terme Paradiso | Foto:

Sprehodi po neokrnjeni zeleni naravi

Za nepozabne trenutke se lahko v okolici Term Paradiso podate na sprehode v neokrnjeno zeleno naravo - v neposredni bližini so naravni park Jovsi s številnimi redkimi in ogroženimi rastlinskimi ter živalskimi vrstami, Kozjanski park in številni drugi zeleni kotički, ki ponujajo sprostitev. Če obožujete lepe razglede in sprehode skozi gozd, sta za vas popolni Brežiška planinska pot in razgledna točka s Šentvida, od koder lahko uživamo v pogledu na mesto Brežice ter bližnjo in daljno okolico.

Ne spreglejte