Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 10. 2019,
9.29

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Terme Čatež

Natisni članek

advertorial Terme Čatež krompirjeve počitnice

Četrtek, 3. 10. 2019, 9.29

2 meseca, 1 teden

Dve slovenski destinaciji, ki vam bosta polepšali jesen

Vsebino omogočajo Terme Čatež

Jesen je čas za malo drugačno preživljanje prostega časa – delno na mokrem in delno v objemu neokrnjenih lepot naše dežele. Za vas smo pripravili predlog za preživljanje jesenskih počitnic, ki vam bo pričaral prav posebno jesensko pravljico.

Imate tudi pozimi radi valove? Potem so Terme Čatež pravi raj za vas. | Foto: Imate tudi pozimi radi valove? Potem so Terme Čatež pravi raj za vas.

Krompirjeve počitnice so pred vrati, zato je skrajni čas, da naredite načrt in rezervirate takšen aranžma, ki bo po meri prav vsakega družinskega člana.

rezerviraj zdaj gumb | Foto:

#1 Zabavno doživetje v Termah Čatež

Ker med prvim daljšim šolskim oddihom otroška domišljija dobi krila, saj je to čas čarovniškega čaranja in "krompirjevega" dogajanja, se bo tudi letos v Termah Čatež kar kadilo od aktivnosti.

Tukaj boste lahko v zimski Termalni rivieri odkrili čisto novo dimenzijo zabave, pri kateri bodo tudi najbolj zadržani prebudili v sebi nekaj navihane razigranosti.

Dan v Termalni rivieri bo lahko potekal v takšnem slogu: uživanje in pozibavanje na valovih, hitro spuščanje po toboganih in protistresno poležavanje na ležalniku. Zlasti najmlajši bodo z navdušenjem odkrivali skrivnosti gusarske ladje.

Otroci bodo neizmerno uživali ob odkrivanju skrivnosti gusarske ladje. | Foto: Otroci bodo neizmerno uživali ob odkrivanju skrivnosti gusarske ladje.

V "adrenalinskem kotičku" zimske Termalne riviere se lahko preizkusite v znanju deskanja in izmerite dolžino skoka na toboganu skakalnici.

Vam ob občutku strahu kri hitreje steče po žilah? Potem se za krompirjeve počitnice v Termah Čatež kar postavite v vrsto. Pred TUNELOM STRAHU je namreč vsak večer dooolga vrsta. Tisti, ki čakajo, že vedo zakaj.

Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki.

Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

V Termah Čatež so pripravili pester program, ki vas bo zabaval skozi vse počitnice. Ob raznovrstnih vodnih atrakcijah, igralih ter zabavnih animatorjih se bo dan hitro prevesil v večer, ko bo čas za različne strašljive, zabavne ali plesne aktivnosti. Pa seveda tudi za ogled kina s kokicami.

V številnih ustvarjalnih delavnicah boste lahko svoji kreativnosti razprli krila. Ali pa pokazali svoj talent v tekmovanju v plesu, da boste 1.11. zaplesali najbolj odštekani čarovniški ples.

Medtem pa bo okoli čateških vogalov dišalo po jedeh, pripravljenih iz jesenskih dobrot: buč, kostanja, mošta ...

Oddih za konec tedna ali nekaj dni? V hotel, mobilno hišico ali apartma? Za vsakega se najde nekaj, saj imajo v Čatežu privlačne krompirjeve pakete za prav vsakogar in ugodne popuste bivanja za najmlajše. Le hitro izberite – udobje hotela ali "hišico" v naravi.

Po jeseni že diši in v Termah Čatež zagotavljajo, da bo resnično pestra. Več na www.terme-catez.si.

rezerviraj zdaj gumb | Foto:

Jeseni si privoščimo oddih ob velikih količinah vitaminov in tako pripravimo svoje telo na zimo. | Foto: Jeseni si privoščimo oddih ob velikih količinah vitaminov in tako pripravimo svoje telo na zimo.

#2 Počitnice na Obali

Kaj pa, če bi jesen raje preživeli na Obali in uživali v spokojnosti morskega okolja? Da bo jesenski utrip še bolj doživet, pa bodo poskrbeli v Hotelu Aquapark Žusterna*** v Kopru, ki se ponaša z največjim vodnim parkom na Obali.

Obala je popolna destinacija tudi za vse tiste, ki želite svoj oddih popestriti z različnimi aktivnostmi na prostem. Z blago mediteransko klimo in bogato kulinarično ponudbo vam omogoča idealno možnost za vsestransko preživljanje prostega časa.

rezerviraj zdaj gumb | Foto:

 


Nagradna igra: Kopanje v zimski Termalni rivieri

Nagradna igra je končana, srečni izžrebani nagrajenci so:

Matej Šen

Nina Bevc

Olga Lilija Hribernik

Čestitamo!

Ne spreglejte