Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 10. 2016,
9.05

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Mali junaki

Torek, 11. 10. 2016, 9.05

6 let, 7 mesecev

V Nemčiji ponoreli nad otroškimi slikanicami iz Slovenije!

Oglasno sporočilo

Mali junaki, slovenska založba unikatnih otroških knjig, so se konec septembra predstavili tudi na nemškem trgu in že v prvih treh tednih najlepše slikanice poslali več kot 1500 malčkom. Nemci se najbolj navdušujejo nad knjigami Dese Muck in Žige X Gombača.

 | Foto:

Odraščati ni lahko in za malčke je lahko vsaka hitra sprememba neločljivo povezana z velikim naporom in pogosto tudi travmami. Prav zato so Mali junaki tako v Sloveniji kot tudi v Nemčiji skupaj z mladinskim pisateljem Žigo X Gombačem izdali serijo treh otroških slikanic.

V vsaki slikanici ob naročilu na spletni strani www.malijunaki.si vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka. Tako bo glavni junak v novi knigi prav vaš malček!

Vaš malček noče na kahlico?

Podarite mu knjigo "Kahlica je zakon"! V njej bo vaš malček skozi dogodivščine v naravi in opazovanjem oblakov sam prišel do pomembnega odkritja, da je lahko pravzaprav on tisti, ki svojega plišastega slončka Bimbota nauči, kako se uporablja kahlico.

 | Foto:

Za punčke jo naročite tukaj, za fantke pa tukaj.

Se vaš malček ne more posloviti od dude?

Podarite mu knjigo "Papa duda"! Vaš malček, kot glavni junak knjige, bo ugotovil, da siničke v sosednji gnezdilnici dudo potrebujejo mnogo bolj kot on. Ker mu je zanje še kako mar, jim bo sam odnesel dudo.

 | Foto:

Za punčke jo naročite tukaj, za fantke pa tukaj.

Se vaš malček boji zaspati sam?

Podarite mu knjigo "Lahko noč, bavbav"! Izjemna slikanica, v kateri starši skozi pesmico malčka uspavajo, vse pošasti iz sobe pa hitro poberejo šila in kopita ter odidejo neznano kam.

 | Foto:

Za punčke jo naročite tukaj, za fantke pa tukaj.

Še ne poznate Malih junakov? Poglejte tole risanko!

Fotogalerija
1 / 4

 

Ne spreglejte