Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 11. 2021,
8.12

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

horoskop horoskop PR članek

Sreda, 24. 11. 2021, 8.12

2 leti, 4 mesece

Ta mesec vam bo v letu 2022 povzročal največ preglavic

Oglasno sporočilo

Če pogledamo napovedi za vseh 12 horoskopskih znamenj, bi težko oporekali, da večino čaka uspešno leto 2022, ki mu bo vladal veliki dobrotnik Jupiter. Obetajo se nove priložnosti, a poleg vzponov nas čaka tudi kakšen padec, zato ne škodi, če se pripravite na mesec v letu 2022, ki bo najslabši za vas.

12media | Foto:

Vsako nebesno znamenje poleg srečnih dni v letu 2022 čaka tudi nekaj nesrečnih. Preverite, kateri mesec se vam ne bo preveč dobro pisalo in razloge, zakaj bo tako. Bolje je biti pripravljen kot obupovati in misliti, da se je vse zarotilo proti nam. In še tolažba: 1 mesec hitro mine, preostalih 11 pa se naužijte sreče in dobrih priložnosti.

Oven

Kadar Jupiter vstopi v kozoroga, lahko ovnom povzroči nesrečo. Že od začetka leta se vam bo zdelo, kot da vas je nekdo uročil, saj bo vsak vaš projekt, od tistih, ki bi potrebovali samo še zadnji podpis, do priložnosti, za katere se vam je šele utrnila ideja, na čakanju ali celo spodletel. Nikoli se ne bo izšlo tako, kot ste si zamislili, zato raje ne začenjajte ničesar. Čeprav imajo zvezde pripravljenih kar nekaj preizkušenj za ovne, pa ne bo vse leto tako. Od maja in vse poletje vas čaka čudovito obdobje, vaš najslabši mesec pa bo september, ki bo vse od začetka poln nesoglasij in napetosti.

Bik

Čeprav bo leto 2022 za vas izjemno uspešno, še posebno na finančnem in kariernem področju, vam bo šlo junija vse narobe. Stres v službi se bo močno povečal in imeli boste velike težave pri sprejemanju dobrih odločitev, zato morda razmislite o dopustu.

Dvojčka

V letu 2022 bo treba popaziti na finance in zdravje! Sicer pa boste z najhujšim mesecem opravili že na začetku. Januar bo namreč mesec, skozi katerega se boste prebijali z več težavami za vratom. Zdelo se vam bo, kot da vam nič ne gre od rok, in spraševali se boste, ali so se zvezde zarotile proti vam.

Bodite pripravljeni na leto 2022! Samo še do 30. 11. lahko izkoristite prednaročniški 30-% popust na e-knjigo s kodo SIOL. Preverite svojo srečo in priložnosti z Osebnim letnim horoskopom, ki je unikaten, saj je napisan posebej za vas – na podlagi točnih rojstnih podatkov.

12media | Foto:

Rak

Čeprav bo leto 2022 za rake srečno na ljubezenskem področju – številnim lahko namreč končno zazvonijo poročni zvonovi –, pa se pazite maja – ta vsekakor ne bo najsrečnejši mesec v letu, prej nasprotno. Na ljubezenskem področju se boste ta mesec soočali z veliko nesoglasji, ki jih nikakor ne bo mogoče zaobiti, kot bi si morda želeli. Najlažje ga boste prebrodili z odprto komunikacijo in sprejemanjem različnih pogledov.

Lev

Kariera in finance bodo v letu 2022 v vzponu, a vaša potrpežljivost bo zelo načeta julija, ko boste morali zbrati precej moči, če se boste želeli ugrizniti v jezik. Vaše potrpljenje bo na preizkušnji, zato je dobro, da se pripravite na naporen mesec.

Devica

V 2022 se vam obeta blaginja na finančnem področju in nekaj nepredvidenih težav na zdravstvenem področju, zato popazite nase z zdravo prehrano in vitamini. Načrte vam bo najbolj prekrižal mesec avgust, saj se nič ne bo izteklo, kot si boste želeli. Zdelo se vam bo, da se nikamor ne premaknete, stanje na mestu pa vas bo zelo obremenjevalo. Naj avgust hitro mine!

Bike, leve, device in strelce čaka finančno uspešno leto 2022. | Foto: Bike, leve, device in strelce čaka finančno uspešno leto 2022.

Tehtnica

Čeprav bo leto 2022 za vas polno izjemnih priložnosti, se pazite avgusta, bo bosta imela na vas izjemen vpliv Uran in Pluton, njuno delovanje vas bo vrglo precej iz ravnotežja. Nič se ne bo izšlo po načrtu, lahko zabredete celo v finančne težave.  

Škorpijon

V letu 2022 vas čakajo vzponi in padci, a več prvih kot drugih, pazite pa se julija. Čeprav običajno velja za mesec sprostitve, vam bo prinesel vse prej kot to – obeta se vam drama na vseh področjih, za nameček pa se bodo napetosti pojavile tudi v razmerju z ljubljeno osebo. Globoko vdihnite in počakajte na avgust.

Strelec

Pred vami je leto finančnega izobilja, najtežje odločitve pa boste morali sprejeti oktobra. Na udaru bodo ljubezen, življenjske odločitve in služba, vi pa ne boste vedeli, kaj narediti, v katero smer iti naprej. Boste sledili glavi ali srcu? Odločitev je vaša, le sprejeti jo boste morali.

Vas zanima več o vašem znamenju in usodi v letu 2022? Preverite svojo srečo in priložnosti z Osebnim letnim horoskopom, ki je unikaten, saj je napisan posebej za vas – na podlagi točnih rojstnih podatkov. Samo do KONCA NOVEMBRA velja akcija – prednaročniški popust na e-knjigo, ki jo lahko s kodo SIOL pridobite kar 30-% ceneje.

Kozorog

Leto 2022 bo za vas vrtiljak različnih priložnosti in občutkov, začelo se bo dobro na finančnem področju, že aprila pa sledi padec. Najslabši mesec za vas bo julij, ko vam bo zapravljanje ušlo povsem izpod nadzora. Pravočasno se vzemite v roke, saj vam finančno brezno na kreditnih karticah lahko pokvari počitnice.  

Vodnar

Večino leta vam bo šlo vse kot po maslu, pazite pa se julija, ko se bo zapletalo na romantičnem področju. Bodisi v sveži zvezi bodisi v dolgotrajnejši ne boste ušli preizkušnjam, ki vam jih namenjajo planeti. Lahko se zgodi, da boste to poletje morali dati ljubezenske zadeve na stran in začasno prekiniti zvezo.

Ribi

Čeprav veljate za najsrečnejše znamenje v letu 2022, vam bo šlo oktobra vse narobe. Trudili se boste ostati pozitivni, a boste precej izgubljeni, saj polomijam kar ne bo videti konca. Nehajte šteti neuspehe, raje se spomnite na vse dobre stari, ki so se vam zgodile v letu 2022, in oktober bo minil, kot bi trenil.

Kaj vas še čaka v 2022? Samo še do 30. novembra lahko izkoristite 30-% popust na e-knjigo Osebni letni horoskop!

12media | Foto:

Ne spreglejte