Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 6. 2022,
15.31

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spolnost seks razmerje odnosi PR članek

Petek, 17. 6. 2022, 15.31

1 leto, 10 mesecev

Slovenci res pogosteje varamo? VROČA ANKETA!

Oglasno sporočilo

Tabuji med nami izginjajo iz leta v leto, vse več se pogovarjamo o spolnosti, fantazijah in fetiših, saj si želimo v življenju ne le živeti, ampak tudi kaj doživeti. Z vprašanji na to temo in drugih intimnih, pikantnih detajlov iz življenja Slovenk in Slovencev pa se tudi letos ukvarja NAGRADNA ANKETA – SEKS IN SLOVENCI 2022!

eroticni-oglasi-anastasia | Foto:

V anonimni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto sodeluje več tisoč oseb, ki o svojem vedenju med rjuhami zaupajo pikantne podrobnosti. Ste se kdaj vprašali, koliko ljudi danes že seksa prek telefona ali s pomočjo videokamere? Ja, tudi to je oblika seksa, imenuje se sexting.

Moderna tehnologija je v naše domove in dobesedno v žep prinesla neomejen dostop do erotičnih vsebin in komunikacije v kateremkoli trenutku in od koderkoli. Obstaja kar nekaj primerov, ko pare med spolnim odnosom in snemanjem zasačijo v avtomobilu ali kje drugje na javnem kraju.

Ste vedeli, da veliko žensk sanjari o seksu z neznancem?

Anketa koplje globoko in sprašuje o rečeh, o katerih se ne pogovarjamo niti z najboljšim prijateljem ali prijateljico. Prav to je čar anonimnosti, ko lahko zaupaš vse svoje "grehe" in se ob tem ne počutiš slabo. Pa zakaj bi sploh se? Intimno področje posameznika je raznoliko in neskončno kot vesolje.

Vse več je parov v zelo odprtih zvezah, ki se strinjajo, da imata oba partnerja proste roke glede izbire spolnega partnerja. Skupnost svingerjev narašča iz leta v leto, o čemer priča več kot pet tisoč parov na portalu za erotične zmenke Urgenca.com, ki iščejo dodatno popestritev.

KakoSexamo2022_728x90 | Foto:

Do spolnega partnerja kar prek spleta?

Seveda, zakaj pa ne? Tako je že lani menilo 43 odstotkov vprašanih. Na omenjenem portalu za vroče zmenke je tako danes že več kot 130 tisoč registriranih uporabnikov, ki so na svojih profilih objavili tudi ogromno pikantnih fotografij.

Anketa se ukvarja z različnimi vprašanji in vedenjem na temo spolnosti, odgovori pa nemalokrat presenetijo, saj so popolnoma drugačni od pričakovanih. Še enkrat več se potrjuje, da ljudje drug drugemu ne povemo vsega, kar mislimo. Vsaj kar zadeva spolne fantazije in intimo.

PODARJAMO tridnevni preizkus!

Da ne bi vse ostalo zgolj pri vprašanjih, odgovorih in odstotkih, vam ponujamo BREZPLAČEN tridnevni preizkus portala Urgenca.com! Tako se lahko na lastne oči prepričate, da zadnja erotična knjiga, ki ste jo prebrali, ne predstavlja zgolj fantazij avtorja ali avtorice, pač pa tudi popolnoma realne in uresničljive zgodbe. Napišite svojo še danes!

PSSSTTT, za dame je uporaba portala popolnoma brezplačna vse do 31. 12. 2022!

728x90_URG_jpg | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM, D. D.

Ne spreglejte