SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Samo za samske: zmenek na slovenski praznik zaljubljencev

4

termometer

 | Foto:
Ona-on.com in Mala Drama prvič v Sloveniji predstavljata srečanje za samske, ki bo na gregorjevo v gledališču!

Ona-on.com in Mala Drama prvič v Sloveniji predstavljata srečanje za samske, ki bo na gregorjevo v gledališču!

Gregorjevo je sicer slovenski praznik zaljubljencev, ko se po ljudskem izročilu ženijo ptički. Po starem običaju so se dekleta na gregorjevo ozirala v nebo in prva ptica, ki jo je mlada ženska videla, je naznanila, kakšen bo njen fant.

Zato ste vsi samski gospodje, fantje, dame in dekleta vseh starosti brez spremljevalca ali spremljevalke vabljeni v Malo Dramo, kjer si bomo ogledali predstavo Jez.

Poskrbeli bomo, da bo sedežni red prilagojen tako priložnosti kot različnim letom, da se bomo lažje spoznali in klepetali. Pričakujete lahko zabavne in interaktivne vložke igralske zasedbe ter druženje po predstavi do polnoči s kanapejčki in šampanjcem. Si upaš priti in začeti letošnjo pomlad nekoliko drugače?

Se vidimo v Mali Drami, v četrtek, 12. marca, od 20.00 do 24.00. Se želiš pripraviti že pred predstavo? Brezplačno se registriraj na ona-on.com in spoznaj nekoga, s katerim se lahko srečaš v živo, prav na predstavi, brez skrbi zaupa nam že 146 tisoč Slovencev, klikni sem.

Če želiš vedeti še več o predstavi, si lahko prebereš tukaj.

Vstopnice?

Vstopnice so na prodaj pri blagajni Drame (Erjavčeva 1, v Ljubljani) ali prek prijave@ona-on.com. Cena vstopnice je 15 evrov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin