Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2013,
8.36

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

nezvestoba varanje nasveti

Četrtek, 19. 12. 2013, 8.36

5 let, 4 mesece

Nasveti, ki jih prevarana ženska ne potrebuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ko prevarana ženska išče tolažbo pri svojih prijateljicah, velikokrat sliši tudi kakšen nasvet, ki njeno bolečino še poglobi, namesto da bi jo omilil. Včasih je treba znati držati jezik za zobmi.

Enkrat prevarant, vedno prevarant Zaščitniška prijateljica meni, da moškemu, ki je enkrat varal, ne gre več verjeti in morda ima celo prav, ampak takšen komentar ne dopušča nobene možnosti, da bi se stvari med dvema lahko pomirile. Namesto tega se je bolje osredotočiti na čustva prevarane prijateljice in razumeti njeno bolečino.

Moški varajo z razlogom Kakšen razlog je imel partner prevarane prijateljice, se ne ve, zagotovo pa to ni stvar analize njene prijateljice. Tako si lahko prevarana ženska misli le, da je zagotovo ona nekaj storila narobe, kar je partnerja pognalo čez plot, zato je takšne misli bolje zadržati zase.

Kaj se je šele zgodilo tisti drugi Če mislite, da bo vaša prijateljica lažje prenesla prevaro, ko bo slišala, kaj se je šele zgodilo neki drugi ženski, se motite. Vaša prijateljica misli, da ji je v tem trenutku najhuje na svetu, zato ji ponudite vso podporo in dajte vedeti, da je njen položaj res nekaj posebnega. Povejte ji, da jo imate radi in da lahko pazite na njene otroke, če se bo hotela pogovoriti z možem.

Oprosti mu, ali pa ga pozabi S takšnim govorjenjem prijateljici ne nudite nobenega manevrskega prostora, da bi v miru razmislila o svojih čustvih. Namesto tega pokažite, da vam je mar in da verjamete, da se bo sama najbolje odločila.

Se mi je zdelo Tudi če je to res, molčite, če ne želite, da se vaša prijateljica počuti izdano, ker ji tega niste zaupali, poleg tega pa še neumno, ker za prevaro ni vedela. Ne bodite vseved, pokažite zanimanje za njen položaj in ji stojte ob strani. Če pa res veste za prevaro, razmislite, kaj je za vas najbolj prav – povedati ali ne?

Ta ženska je grozna Če ste prava prijateljica, tiste druge ženske sploh ne omenjajte, ampak jo preprosto odmislite. Namesto tega svoji prijateljici povejte, kako je lepa in zakaj vse jo imate radi.

Vsi moški varajo V resnici ženo vara manj kot četrtina moških, kar je daleč od te trditve, poleg tega pa lahko vašo prijateljico navda z malodušjem, da ne bo nikoli našla pravega oziroma zvestega. Ne prilivajte olja na ogenj, bodite spodbuda.

Ne spreglejte