SiolNET. Trendi Odnosi
9,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mesec dni po tragediji: žena Bodeja Millerja v javnost s pomembnim sporočilom

9,46

termometer

Morgan Beck
Foto: Instagram

Od tragične smrti hčerke nekdanjega alpskega smučarja Bodeja Millerja je minilo 38 dni. Njegova žena Morgan Beck se je prek družbenih omrežij javnosti zahvalila za izraze sočutja in podpore ter opozorila na nevarnost utopitve. Ta je med otroki, starimi od enega do štirih let, ubijalec številka 1.

19-mesečna Emeline Miller, hčerkica nekdanjega smučarskega šampiona Bodeja Millerja in njegove partnerke, nekdanje manekenke in odbojkarice Morgan Beck, se je 9. junija letos, med obiskom pri sosedih, utopila v njihovem bazenu. Neutolažljiva starša se zdaj trudita ozavestiti javnost, da bi se čim več ljudi izognilo podobnim tragedijam.

Beckova je v zapisu na družbenih omrežjih zapisala, da si želi, da nobenemu staršu na svetu ne bi bilo treba doživeti takšne bolečine, opozorila pa je tudi na pogostost utopitve med mlajšimi otroki.  

"Utopitev je med otroki v starostni skupini med enim in štirimi leti najpogostejši vzrok smrti. Pogovarjamo se o cepljenju, avtomobilskih sedežih, ekološko pridelani hrani, času, ki ga otrok lahko preživi pred televizijskimi zasloni, ne pogovarjamo pa se o največjem tveganju, s katerim se lahko sooči vaš otrok … s tihim ubijalcem. Potrebuje samo nekaj sekund," je v zapisu na družbenih omrežjih opozorila Becksova in sledilce prosila, naj njen zapis delijo naprej in tako pomagajo širiti zavedanje o tej temi. "To je prvi korak k preprečevanju takih tragedij," je prepričana Beckova.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 115
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin