SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Energetika Ljubljana predstavlja Tople tačke

Ljubljana ima vse več do kužkov prijaznih lokalov

Oglasno sporočilo

Ljubljana se rada pohvali, da je najlepše in najbolj gostoljubno mesto v regiji ne glede na letni čas. Za ljudi. Kaj pa za njihove štirinožne prijatelje? V hladnejših mesecih naše kosmatince pogosto zebe v tačke med sprehodom ali ob druženju njihovih lastnikov ob kavi. Energetika Ljubljana je na desetih lokacijah v Ljubljani postavila grelne blazine Tople tačke za ogrevanje kosmatih tačk vaših ljubljenčkov. Iniciativo sta podprla pevka Alenka Godec z njeno Chilly in igralec Anže Zevnik s prijazno Zelo.

Tople tačke

Pri Energetiki Ljubljana so razvili grelne blazine Tople tačke v želji, da bi poskrbeli za toplo udobje vaših štirinožnih prijateljev. Med vašim prijetnim kramljanjem s prijatelji se vaš štirinožec lahko popolnoma sprosti na topli blazini brez tresenja in neudobja, ki ga povzroča mraz.

"Pri Energetiki Ljubljana si prizadevamo dvigniti raven udobja bivanja vsem, ki živijo v Ljubljani in njeni bližnji okolici. Poleg bivanjskih, okoljskih in energetskih vprašanj smo želeli nagovoriti tudi težave, o katerih se sicer ne govori pogosto, a to ne pomeni, da niso prisotne – to je problematika druženja z našimi štirinožnimi spremljevalci v hladnejših dneh. Kljub neobičajno visokim temperaturam za zimski čas so tla še vedno hladna, zato smo razvili prenosno grelno blazino, ki greje tačke vašega kosmatinčka. Zadovoljni štirinožci so dokaz, da so Tople tačke pustile pečat na vaš in njihov vsakdan," je o projektu dejala Diana Horvat, direktorica sektorja za trženje pri Energetiki Ljubljana.

Tople tačke

Vsak lastnik štirinožca se lahko poistoveti z občutkom nemoči, ki ga občuti ob pogledu na tresočega se kosmatinca. Akciji se je pridružila pevka Alenka Godec s Chilly in z nami delila svojo izkušnjo s Toplimi tačkami:

"Ni skrivnost, da kužke naravnost obožujem, naša Chilly pa je sploh deležna popolne oskrbe in ljubezni. Radi imava sprehode s postankom ob kavi in tudi v mrzlih dneh paše loviti sončne žarke kar na prostem. A sem se takim trenutkom izogibala, saj je nisem želela pustiti na mrzlih tleh predolgo, medtem ko bi bila sama zavita v odejo. No, na grelni blazini pa bo tudi njen postanek prijetno topel."

Tople tačke

Igralec Anže Zevnik je tudi podprl iniciativo Tople tačke in o svojih zimskih prigodah s simpatično Zelo dejal:

"Zela je postala v trenutku članica moje družine. Skupaj počneva prav vse. Včasih zaideva tudi v kakšen lokal. To zimo je prišla na svoj račun tudi Zela, saj jo s pomočjo Toplih tačk ni nikoli zeblo na najinem skupnem pohajkovanju ter ob druženju s prijatelji, kosmatimi in človeškimi, v mestu."

Lokacije, kamor lahko svojega štirinožnega prijatelja peljete na kavo, in več o projektu Tople tačke najdete tukaj.

Tople tačke

Spremljate novosti, prigode lastnikov in njihovih kužkov s Toplimi tačkami na strani Energetike Ljubljana na Facebooku.

 Naročnik oglasne vsebine je ČRNI PONI.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin