SiolNET. Trendi Odnosi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako vam moški obrnejo življenje na glavo

1

termometer

Saj poznate tisto: "Dokler nisem spoznala njega, sem ..." Včasih žensko ljubezen do moškega tako prevzame, ji obrne življenje na glavo, da se več ne spozna. Ste med njimi in kaj lahko spremenite?

Njegov jedilnik je vaš jedilnik Znano je, da moški pojejo več hrane in da se večkrat prehranjujejo bolj nezdravo kot ženske, kar se v skupnem življenju še kako lahko pozna na vaši postavi. Kar naenkrat kuhate le njegove najljubše jedi in začnete prevzemati njegove nezdrave prehranjevalne navade, kot je večerja pred televizorjem. Po drugi strani pa lahko tudi vi nanj vplivate pozitivno in na vajin jedilnik uvrstite bolj zdravo hrano. Ne pozabite, da lahko s partnerjem delita veliko, apetita pa ne nujno.

Preskakujete jutranjo vadbo Včasih ste vstali uro pred službo, da ste si lahko privoščili jutranjo rekreacijo, zdaj zjutraj raje še za hip poležite v njegovem objemu in uživate v prvi jutranji kavi skupaj. Če vam je zmanjkalo samodiscipline, se spomnite, da redna vadba povišuje raven endorfinov v telesu, ki so krivi za dobro razpoloženje, poleg tega pa vzbujajo željo po seksu. Če pa se romantičnim jutrom nočete odpovedati, najdite čas za gibanje čez dan ali zvečer. Ena od lepših rešitev je tudi rekreacija v dvoje, ki ubije dve muhi na en mah: skupaj sta in še za zdravje skrbita.

Poslušata njegovo glasbo Če vam je njegov glasbeni okus všeč ali ne, je zelo verjetno, da bosta poslušala pretežno njegovo glasbo, saj se ženske v prepire okoli glasbe po navadi niti ne želijo spuščati. Raje počakajo na trenutek, ko so same doma in si dajo duška tako, da svojo glasbo navijejo do konca, morda celo zapojejo pred ogledalom. Če pa ste med ženskami, ki cenijo enakopravnost, boste že našli način, kako sestaviti glasbeno lestvico, ki ustreza obema.

Spremenili ste svoj slog oblačenja Zelo privlačno je, ko se ženska lepo uredi za svojega moškega, ni pa treba, da je pod njegovim vplivom, ko si izbira garderobo zase. To pomeni, da naj si privošči svoje najljubše kose oblačil in jih nosi, tudi če niso popolnoma po njegovem okusu. Na vse opazke bo pozabil, ko jo bo zagledal v spodnjem perilu, za katerega dobro ve, da ima nanj poguben vpliv.

Pozabili ste na prijateljice Ko ste spoznali moškega svojih sanj, ste si želeli, da bi vsak večer preživeli v njegovem objemu, težava je le, da zdaj nikoli ne morete stran, ker vas on ljubosumno drži ob sebi. Vse lepo in prav, a tudi vi ste nekoč imeli prijateljice, s katerimi ste se prav radi družili, zdaj pa jih zapostavljate, ker se ne želite prepirati. Saj ne, da prijateljice tega ne bi razumele, a le zakaj bi vi to sprejemali? Če vas ima res rad, ne bo zganjal scen, ko se boste želeli videti z njimi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin