Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 12. 2017,
15.15

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60

1

Natisni članek

horoskop horoskop 2018 napoved

Sreda, 27. 12. 2017, 15.15

6 let, 3 mesece

Kaj vam za leto 2018 napovedujejo zvezde? #horoskop

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,60

1

horoskop | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Leto 2018 bo nabito z energijo. Dregnilo bo v skrivne kotičke naših osebnosti in prebudilo želje po boljšem svetu, bolj iskrenih medosebnih odnosih in prenovljenih prioritetah v življenju. Preverite, kako bo horoskop v prihajajočem letu naklonjen vašemu znamenju.

OVEN

Vse leto boste pokali od iznajdljivosti in dobrih idej. Najmanj, kar ti lahko rečemo, je, da vas čaka pestro leto!    

Ljubezen in odnosi ***

Vezani boste primanjkljaj v komunikaciji nadomeščali s strastjo in globoko željo po bližini. Pripravljeni boste zamižati na eno oko, če bo potrebno. Samski boste ob prvih znakih nevšečnosti pobrali šila in kopita. Le redki med vami boste imeli resne zveze, še bolj redki jih boste tudi obdržali.

Posel in denar *****

Vaš bančni račun bo precej zadovoljen, čeprav bo le malo ovnov kozi leto 2017 prišel brez večjih finančnih prask. Leto 2018 bo pravi čas za dobre odločitve.

Počutje in energija ****

Stres in njegove posledice vam bodo povzročali težave vse leto. Razen tega pa večjih težav ni na vidiku. Pametno izkoristite presežek energije!

Oven – osebni horoskop 2018: Za vse ovne bo najboljši čas tisti, ko bo sonce v tem znamenju (konec marca in začetek aprila). Najbolj naporen čas pa bo čez poletje, ko bo vladar ovna, planet Mars, v retrogradnem gibanju.

BIK

To leto boste odkrivali sebe in svoje mesto v svetu. Nekaj bližnjic vas bo peljalo v slepo ulico. Še dobro, da vam ne bo manjkalo vztrajnosti in volje!    

Ljubezen in odnosi ****

Vezani ne boste imeli zdrave mere v ljubezni. A tega vam skoraj ne bo mogoče zameriti, saj boste primanjkljaj nadomestili z dobrohotnostjo in optimizmom. Samski se boste hitro zagreli in premalo kritično gledali na morebitne partnerje. Marsikomu od vas leto 2018 prinaša sladko ljubezen.

Posel in denar *****

Čaka vas dobro poslovno leto. Denarni tok bo stabilen in izdatki bodo predvidljivi. Privoščili si boste nekaj, kar vam bo ostalo v spominu za vedno.

Počutje in energija ***

Počutje bo podpiralo vaše cilje in ambicije vse leto, vendar nimate neomejenih zalog energije. Ne čakajte do popolne izčrpanosti, preden si privoščite počitek in sprostitev.

Bik – osebni horoskop 2018: za vse bike bo najboljši čas že v začetku leta. Najbolj naporen mesec pa bo oktober, ko bo vladarica znamenja Venera v retrogradnem gibanju.

DVOJČKA

Leto 2018 bo za vas leto velikih sprememb. Čas je, da se poslovite od nekaterih ljudi, stvari in obveznosti, ki so se vam do zdaj zdele popolnoma samoumevne.

Ljubezen in odnosi ***

Vezani boste naredili vse, da bi imeli takšno ljubezensko zvezo, kot ste si jo vedno želeli. Tudi zamenjali partnerja, če bo to edina mogoča rešitev. Samski boste med letom popolnoma spremenili svoja pričakovanja o pravem partnerju. Neredki se boste zaljubili v osebo, ki jo že dolgo poznate.

Posel in denar ****

Pred vami je nekaj pomembnih novih začetkov. Tudi zato pri denarju ne bo prave stabilnosti, a dolgoročno vam ne bo žal, če bo treba sem in tja malo potrpeti.

Počutje in energija ****

Skozi vse leto ne bo veliko priložnosti za upočasnitev in regeneracijo. Morali boste paziti na svojo energijo in je ne razsipati ljudem, ki si je ne zaslužijo.

Dvojčka – osebni horoskop 2018: za vse dvojčke bo najboljši mesec november. Najbolj naporen mesec pa bo oktober, ko bo vladarica znamenja Venera v retrogradnem gibanju.

RAK

Za vsako vašo željo se bo v letu 2018 našel planet, ki vas bo podprl in vam jo pomagal uresničiti. Vse bo odvisno od tega, ali ti bo uspelo ujeti pravi trenutek.

Ljubezen in odnosi *****

Vezani boste čutili močno medsebojno privlačnost in povezanost. Večino leta bo vaše ujemanje tako popolno, da se bodo drugi samo čudili. Samski se boste težko odprli in razkrili svoja čustva. A ko vas bo neka oseba pripravila do tega, boste zasijali v vsej svoji toplini in nežnosti.

Posel in denar ****

Računajte, da vas sredi leta čaka večji izdatek. Če vam bo uspelo privarčevati oziroma se izogniti zadolževanju, bo druga polovica leta za vas prava pesem.

Počutje in energija ****

Med letom bo raven vaše energije postopoma upadala. Če si izberete obliko rekreacije, ki ne bo prezahtevna, jo lahko uspešno obdržite skozi vse leto.

Rak – osebni horoskop 2018: za vse rake bo najboljši mesec marec. Nekoliko naporen pa bo začetek leta, ko se bo vladarica znamenja Luna soočila z resnobnim Saturnom.

LEV

V letu 2018 vam ne bo manjkalo priložnosti, izzivov ali energije. Premikali boste svoje meje in sprejemali odločitve, ki bodo spremenile vašo prihodnost.

Ljubezen in odnosi ***

Vse do novembra se bo tako vezanim kot samskim že nabralo precej ljubezenskih težav, ki jih ne boste pripravljeni razreševati sproti. Zato dodatne komunikacijske težave ne bodo prinesle sonca na vaše ljubezensko nebo. Tu in tam pa ga bo vendarle razsvetlila kakšna romantična iskrica.

Posel in denar ***

Denarno področje ne bo ravno cvetelo in če imate kakšne dolgove, vas bodo večji del leta še zasledovali. A z dobrimi odločitvami v letu 2018 si gradite lepšo prihodnost.

Počutje in energija ****

Včasih niti vam samim ne bo jasno, od kod toliko energije in volje. Če se ukvarjate s športom, pazite, da zaradi dobrih rezultatov ne precenite svojih zmožnosti.

Lev – osebni horoskop 2018: vsi levi boste soočeni z največ nihanja ravno v času, ko je sonce v vašem znamenju (konec julija in začetek avgusta). Po eni strani boste lahko zgradili nekaj trajnega, po drugi strani pa to žal še ne pomeni, da bodo vaša čustva uravnotežena.

DEVICA

Leto 2018 vam prinaša vzpone in padce, vezane na vzorce, ki so zakopani globoko v podzavesti. Lahko dosežete marsikaj, a le redke stvari na lahek način.

Ljubezen in odnosi *****

Vezani boste začeli ceniti partnerja na drugačen način. Našli boste oporo in poglobili zaupanje v zvezi. Samski se boste naravnali na iskanje resne zveze in pri tem tudi vztrajali. Sorodni pogledi na svet vas bodo prepričali in vneli ljubezenska čustva.

Posel in denar ***

Z denarjem ravnajte premišljeno in varčno. Pripravljeni boste tvegati, a se vam to ne bo vedno obneslo. Mogoče je povečanje prihodkov, a tudi napake ne bodo poceni.

Počutje in energija ****

Naučili se boste bolje poskrbeti za svoje dobro počutje in za pozitivno energijo okoli vas. Pri tem boste znali tudi končati kakšno neugodno navezo.  

Devica – osebni horoskop 2018: za vse device bo najboljši mesec september. Najbolj naporna pa bodo obdobja retrogradnega Merkurja v aprilu, avgustu in novembru.

TEHTNICA

Če vam je doslej še nekako uspevalo vedno znova potlačiti svoje potrebe v ozadje, bo leto 2018 temu naredilo konec. Drugi ne bodo več imeli prednosti pred vami.

Ljubezen in odnosi ****

Vezani boste postavljali zdrave meje. V komunikaciji boste močni in dovolj potrpežljivi, da boste veliko dosegli na lep način. Samski boste v začetku leta spoznavali nove ljudi in se deloma tudi navezali na nekoga. Vendar pa vas večina konec leta 2018 še ne bo vedela, kdo bi bil tisti pravi.

Posel in denar *****

Denarnih težav vam horoskop leta 2018 prav gotovo ne napoveduje. Lahko si boste privoščili precej razvajanja, ne da bi to poseglo v vaše prihranke.

Počutje in energija ***

Energija vam bo hitro pošla, vendar je po drugi strani tudi ne boste potrebovali veliko, da si napolnite baterije. Dobra družba vam bo hitro popravila razpoloženje.

Tehtnica – osebni horoskop 2018: za vse tehtnice bo najboljši mesec oktober, ki bo še posebno ugoden za ljubezen. Najbolj naporen mesec bo julij zaradi zamud, ki jih bo povzročal retrogradni Mars. 

ŠKORPIJON

Glavna novost v tem letu bo, da se boste naučili biti vsaj malo bolj prizanesljivi sami s seboj. Konec bo ponavljanja starih vzorcev.

Ljubezen in odnosi ***

Vezanim se bo čustveno in družinsko ozračje močno sprostilo, ko boste sposobni priznati, da se tudi vi kdaj zmotite. Končno boste ljubljeno osebo spustili blizu. Samski pa boste vzdrževali svojo distanco do ljudi, ki ste jim očitno všeč. Potrebnega bo veliko potrpljenja, preden bo simpatija prerasla v kaj več.

Posel in denar ****

Občutek, da imate vse pod nadzorom, vam bo dajal osebno moč in samozavest. Denar in poslovno dogajanje bosta med stvarmi, ki ne bodo smele iti narobe.

Počutje in energija ***

Veliko ciljev, ki si jih boste zastavili za letos, bo prav neverjetno napornih. Vzdržujte dobro fizično in psihično kondicijo vse leto!

Škorpijon – osebni horoskop 2018: za vse škorpijone bo najboljši mesec september. Retrogradni planeti pa bodo preizkušali vaše živce in potrpljenje še posebno sredi poletja in v novembru.

STRELEC

Leto 2018 se bo za vas že začelo z veliko hitrostjo, nato pa se bo tempo le še pospeševal. Prav zagotovo ne boste izgubljali časa z neumnostmi!

Ljubezen in odnosi ****

Vezani boste za svojega partnerja včasih prava uganka. Večkrat boste svoja čustva težko razložili, vendar ne boste niti za hip podvomili o tem, da ravnate pravilno. Samski pa boste neverjetno romantični in zapeljivi. Kljub temu vaše ljubezenske odločitve v letu 2018 ne bodo težke, saj vam bo ves čas jasno, kaj je tisto pravo.

Posel in denar ****

Tvoje navdušenje bo ustvarjalo priložnosti celo tam, kjer jih prej ni bilo. Če si želite napredovanja ali boljše službe, vas zvezde nedvomno podpirajo.

Počutje in energija ***

Če ne boste dobro poskrbeli zase, vam bo že kmalu po novem letu posvetila lučka za rezervno zalogo energije. Nujno poskrbite za zdrav življenjski slog z dovolj počitka.

Strelec – osebni horoskop 2018: za vse strelce bosta najboljša meseca november in december. Najmanj ugodno obdobje pa bo od marca do junija. Takrat je čas za načrtovanje, ne za brezglavo akcijo.

KOZOROG

To leto bo marsikaj, s čimer se že dolgo ukvarjate, končno dobilo pravi smisel. To pa bo le še prililo olja na ogenj vašim ambicijam in osredotočenosti.

Ljubezen in odnosi *****

Tako vezani kot samski boste pomembno spremenili svoj način razmišljanja in pričakovanja v ljubezni. S tem v zvezi se bo spreminjal tudi nabor oseb, ki jih boste želeli imeti v svoji bližini. Presenečali boste z obdobji nežnosti in romantičnih čustev.

Posel in denar ***

Srednji del leta vam bo prinesel nekaj več stabilnosti, sicer pa bodo tvoje finance v letu 2018 kar razburkane. Obetajo se nepričakovani stroški.

Počutje in energija ****

Ne imejte slabe vesti, če bo treba kdaj pritisniti na zavoro in morda tudi zamuditi kakšno zabavo ali družinski dogodek. Nujno bo, da si vzamete čas zase.

Kozorog – osebni horoskop 2018: za vse Kozoroge bo najboljši začetek leta. Vse od aprila do septembra pa se bo z retrogradnim Saturnom dogajanje odvijalo počasneje, pojavljale se bodo ovire.

VODNAR

V letu 2018 se vam obeta nekaj najpomembnejših sprememb v življenju. Trenutno si ne morete niti zamisliti, kako bi vam kaj takega lahko uspelo. A sčasoma sploh ne bo več druge možnosti!

Ljubezen in odnosi ****

Vezani boste z drobnimi dejanji negovali naklonjenost v odnosu. Sredi leta bodo prišli na dan izzivi, ki bodo določili prihodnost odnosov. Samski boste skozi vse leto živeli polno in družabno ljubezensko življenje. Le začetek pomladi vam bo prinesel občutke osamljenosti in željo po pripadanju.

Posel in denar *****

Pri poslu in financah vam leto 2018 prinaša precej negotovosti, ki pa se vas ne bodo posebno dotaknile. Vse, kar potrebujete, boste imeli na dosegu roke.

Počutje in energija *****

Čustva in občutki bodo v vašem življenju dobili pomembnejšo vlogo in pripravljeni jih boste veliko bolj upoštevati. To bo pripomoglo k še boljšemu počutju.

Vodnar – osebni horoskop 2018: za vse vodnarje bo najpomembnejši mesec maj. Poletno dogajanje v znamenju retrogradnega Marsa bi vam lahko močno zapletlo vsakdanjik.

RIBI

Ne glede na to, kaj se bo dogajalo okoli vas, ne boste pripravljeni obupati nad svojimi sanjami. Pripravite se na nov val ustvarjalne energije!

Ljubezen in odnosi ****

Vezani boste za svojega partnerja včasih prava uganka. Večkrat boste svoja čustva težko razložili, vendar ne boste niti za hip podvomili o tem, da ravnate pravilno. Samski pa boste neverjetno romantični in zapeljivi. Kljub temu vaše ljubezenske odločitve v letu 2018 ne bodo težke, saj vam bo ves čas jasno, kaj je tisto pravo.

Posel in denar *****

Delo in uspeh na javnih položajih sta za vas glavna poudarka letos. Najpozneje do konca leta 2018 noben vaš napor ne bo ostal spregledan.

Počutje in energija ***

Če ne boste dobro poskrbeli zase, vam bo že kmalu po novem letu posvetila lučka za rezervno zalogo energije. Nujno poskrbite za zdrav življenjski slog z dovolj počitka.

Ribi – osebni horoskop 2018: za vse Ribe bo najboljši mesec november. Najmanj ugodno obdobje pa bo čas poletnega retrogradnega Marsa, ki bo najbolj vplival na vaše zadovoljstvo z delom.

Za več pa izračunaj svoj osebni horoskop.

Ne spreglejte