SiolNET. Trendi Odnosi
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
NAJ LJUBEZENSKA ZGODBA

Delite z nami svojo ljubezensko zgodbo in osvojite romantičen oddih za dva v Nebesih

0,08

termometer

Natečaj Naj ljubezenska zgodba je zaključen. Vsem bralcem se iskreno zahvaljujemo za poslane ljubezenske zgodbe. Nagrajenci natečaja so objavljeni TUKAJ.

Naj ljubezenska zgodba

Najlepša ljubezenska zgodba bo bogato nagrajena

Med zgodbami, ki bodo prejele največ glasov, bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel romantičen oddih za 2 osebi v turističnih hišah Nebesa pri Kobaridu. Med preostalimi sodelujočimi bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela selfie stick.

Med vsemi, ki bodo glasovali za najlepšo ljubezensko zgodbo, bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli stekleničko za vodo, blok in paket čokoladic. Tisti, ki bodo glasovali večkrat, bodo imeli več možnosti za osvojitev nagrad.  

Glasujte za naj ljubezensko zgodbo

Vabljeni h glasovanju za naj ljubezensko zgodbo v fotogaleriji.Tisti, ki bodo glasovali večkrat, bodo imeli več možnosti za osvojitev nagrad. 

Glasovanje za Naj ljubezensko zgodbo bo potekalo do vključno 14. 2. 2018. Razglasitev nagrajencev bo 15. 2. 2018. Tiste, za katere bomo ugotovili, da so zlorabili glasovanje, bomo izključili in jim odvzeli možnost za pridobitev nagrad.

Več preberite v pravilih in pogojih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin