Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 2. 2020,
15.12

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Immofinanz

Natisni članek

Stop Shop darila valentinovo nagradna igra advertorial

Četrtek, 6. 2. 2020, 15.12

2 meseca, 1 teden

Čas je za romantiko: kako razveseliti svojo damo?

Vsebino omogoča Immofinanz
valentinovo

Kako bi ocenili svoje ljubezensko življenje? Kot navdihujočo zgodbo, ki vam pomaga prebroditi številne vsakodnevne izzive, ali kot zaprašen spomin na mladostniške avanture? Verjetno ima vsak od nas v partnerskem življenju vzpone in padce, tako da bi se večina od nas uvrstila nekam na zlato sredino.

Podarjamo romantično kopel z večerjo za dve osebi v Thermani Laško

Nagrajenec je: Vid Urh.

Čestitamo!

Si želite prekiniti rutino?

par | Foto:

Ljubezenska zveza je nekaj tako lepega in neponovljivega, da se je zanjo treba čim večkrat potruditi. Vsakodnevno življenje nam kar naprej postavlja najrazličnejše ovire, kot so preobilica informacij, opravkov, sestankov in telefonskih klicev. Zato moramo znati postaviti mejo – ljubezen namreč ni samoumevna.

Hitro lahko ugotovimo, da plačujemo visoko ceno za to, da smo vedno in povsod na razpolago, učinkoviti in aktivni. Davek pa največkrat plača naše razmerje z najdražjo osebo v našem življenju.

Če ste tudi vi ugotovili, da je vaše razmerje postalo žrtev rutine, je prav, da ponovno prižgete iskrico romantike. S privlačnim darilcem ob pravem času lahko svoji dami sporočimo, koliko nam pomeni.

Kako najti pravo darilo?

darilo | Foto: Pexels Foto: Pexels

Iskanje idealnega darilca je lahko naporna naloga, a ker je v Sloveniji odprtih že kar nekaj nakupovalnih parkov Stop Shop, je vsaka dilema, kje bomo našli pravo darilce, povsem odveč.

Saj vemo, vaša draga si zasluži razkošno palačo na tropskem otoku. A ker vam priporočamo bolj praktična darila, se lahko odpravite v nakupovalni park Stop Shop, kjer boste našli vse zanjo – od izdelkov za osebno nego, ki se jih razveseli vsaka prava dama, do izdelkov za dom in gospodinjstvo.

Dišava, šport ali oblačila

parfum | Foto:

Če želite biti malce bolj romantični, lahko pokukate v kotiček z dišavami. Z izbiro čutnega vonja ji sporočite, da naj se za romantičen večer v dvoje odene le v nekaj kapljic novega parfuma.

Za športno navdušenko ni boljšega darila kot nova športna oprema ali oblačila ter drugi pripomočki, lahko pa jo presenetite kar z nakupom mesečne vstopnice za fitnes.

Nekaj, kar jo objema ves dan

ženska | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Težko bi našli žensko, ki se požvižga na modne trende. V nakupovalnih parkih Stop Shop je preprosto najti nekaj lepega za vsak okus, ne glede na to, ali vaša izbranka obožuje eleganco ali bolj sproščen stajling. Predstavljajte si, kako jo na vsakdanjih opravkih po mestu objemajo jopica, jakna, pulover ali spodnje perilo, ki ste ga zanjo izbrali prav vi. Tudi to lahko zaneti romantično iskrico med vama.

Romantični pobeg v dvoje

spa | Foto:

Darilo je lahko tudi doživetje. Le malo stvari nas lahko tako podžge kot romantični pobeg v dvoje, kjer se lahko umirimo, pogovorimo in spet poiščemo tisto, kar cenimo drug pri drugem. Izbiramo lahko med številnimi vrednostnimi boni, ki jih lahko unovčimo v različnih wellness centrih, termah ali lepotnih studiih.

Široka ponudba nakupovalnih središč Stop Shop

Stop Shop | Foto:

Nakupovanje je lahko stresno. Lahko pa je tudi prijetno doživetje. O tem se prepriča vsak kupec, ki je za svoje osebno nakupovalno središče izbral nakupovalni park Stop Shop.

Pri njih je mogoče najti oblačila, kozmetiko, obutev, darilne pakete, male romantične pozornosti, kot so razni magnetki, skodelice, lesene ploščice s sporočilci itd., skratka vse, kar potrebujejo za popolno darilo. 

Stop Shop | Foto: Prednosti nakupovalnih parkov Stop Shop so tudi široka parkirišča z velikim številom parkirnih mest, ki so od vhoda v posamezno prodajalno oddaljena le nekaj metrov, kar omogoča hitre in učinkovite nakupe. Obiskovalcem tako ni treba iskati parkirnih mest v nepreglednih garažnih hišah in se prebijati od enega konca centra do drugega.

Nakupovalni parki Stop Shop se nahajajo v Postojni, Kranju, Domžalah, Velenju, Celju, Mariboru, na Ptuju, v Krškem in Novem mestu.

Več informacij:

Stran na Facebooku: https://www.facebook.com/stopshopslovenija/

Splet: https://www.stop-shop.com/sl/si

Ne spreglejte