Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 8. 2023,
12.14

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mimovrste.com

Natisni članek

advertorial ugodnosti Mimovrste priprave šolske potrebščine šola Nazaj v šolo

Četrtek, 17. 8. 2023, 12.14

2 meseca, 2 tedna

Za svež začetek vse za šolo na enem mestu!

Vsebino omogoča Mimovrste.com

September se nezadržno bliža, otroci, dijaki in študentje se bodo kmalu vrnili v šolske klopi. Že imate vse potrebno za novo šolsko leto?

mimovrste_nazaj v šolo | Foto: Mimovrste Foto: Mimovrste

Mnogo staršem se zgodi, da se vsako leto znova zaklinjajo, kako naslednje leto ne bodo nakupovali šolskih potrebščin tik pred zdajci – in mnogokrat se zarečenega kruha največ poje. Ob vsakodnevnih naporih, hitrem tempu in žal tudi zaradi volje narave, je nakup šolskih potrebščin odrinjen v zadnje kotičke naših misli. Na srečo se lahko izognemo stresu nakupovanja v zadnjem trenutku – na Mimovrste.com najdete vse za šolo na enem mestu!

mimovrste_nazaj v šolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Prenosnik, obvezna oprema

Zadnja leta smo izkusili, da je prenosni računalnik postal že domala obvezna oprema vsakega šolarja. Da bo šolsko leto potekalo brez težav zaradi prepočasnega ali preslabotnega prenosnika, ga velja preveriti zdaj. Če ne ustreza več zahtevam sodobnega šolskega dela, pa vam na pomoč pri nakupu novega priskoči Mimovrste.com! Z izjemno ponudbo vseh komponent za sodoben delovni kotiček po ugodnih cenah so za vas ob nakupu izbranih prenosnikov pripravili še uporabna darila.

mimovrste_nazaj v šolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Zvezki, torbe, magnetne table …

Da vas ne bo plašila misel na predolge vrste v papirnicah in gnečo v nakupovalnih središčih ob nakupovanju šolskih potrebščin, vse potrebno raje naročite v udobju svoje dnevne sobe. Od pisalne mize do radirke in vse, kar bi vaš šolar še potreboval za odlično šolsko leto, boste z nekaj kliki našli na Mimovrste.com. Tako bo izkušnja prijetna tudi za vašega šolarja, saj si bo lahko svoje zvezke izbral v mirnem in prijetnem okolju, brez konstantnega pritiska po hitrem odločanju.

mimovrste_nazaj v šolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Kaj pa sproščanje?

Seveda je tudi sproščanje, preživljanje časa s prijatelji in ukvarjanje s hobiji nujen del uspešnega šolskega leta. Vse te dejavnosti vašemu otroku omogočajo osebnostno rast in ohranjanje zagona za dobro šolsko delo. Prisluhnite željam svojega otroka – je uživanje ob glasbi tisto, kar mu najbolj ustreza? Potem ne spreglejte izjemne ponudbe zvočnikov in slušalk. Vsi, ki se s svojimi otroki povezujemo ob igranju iger, pa moramo nujno preveriti, kaj vse nam Mimovrste.com ponuja v gaming oddelku.

mimovrste_nazaj v šolo | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ko zmanjka zobne paste

Mimovrste.com je spletni trgovec, pri katerem najdemo vse, kar potrebujemo za prijeten in uspešen vsakdan. V izjemno bogati ponudbi najdemo WC-papir, zobne krtačke, pralne praške, avtomobilske pnevmatike, postelje, vzmetnice, hladilnike, pečice ... skratka, ni da ni. Med več kot 1,1 milijona različnimi artikli boste zagotovo našli, kar si želite in kar potrebujete.

Ne spreglejte