Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 9. 2015,
10.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial Pekarna Pečjak burek natečaj nagradna igra kulinarika

Torek, 1. 9. 2015, 10.20

2 meseca, 1 teden

Pravila sodelovanja v nagradni igri Samo en je Pečjakov burek! Zamisli si recept zanj!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Objavljamo Pravila sodelovanja v nagradni igri Samo en je Pečjakov burek! Zamisli si recept zanj!

TSmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem Pekarna Pečjak d.o.o. (soorganizator), z namenom promocije za podjetje Pekarna Pečjak, organizira nagradno igro Samo en je Pečjakov burek! Zamisli si recept zanj! (v nadaljevanju nagradna igra), ki bo potekala od 1.9.2015 do vključno 26.10.2015. Nagradna igra poteka na mediju Planet Siol.net (www.siol.net).

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Kdo lahko sodeluje? V nagradni igri lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net in se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju in soorganizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d.o.o. in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te nagradne igre.

S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradni igri sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da:

- Pošlje: o ali svoj recept za novi okus bureka, o ali idejo o sestavinah za novi okus bureka, o ter pravilno izpolni prijavni obrazec.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s tem:

- da se njihovo ime, priimek, e-naslov (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci nagradne igre navedejo v prijavi na nagradno igro, posredujejo organizatorju in soorganizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime in priimek) objavijo na spletni strani organizatorja www.siol.net v primeru, da so izbrani. - da bodo v primeru, da bodo zmagali, sodelovali pri snemanju in produkciji avdiovizualnega dela (v nadaljevanju AV delo), v produkciji organizatorja in soorganizatorja nagradne igre, posnetega za promocijske in komercialne namene soorganizatorja in objavljenega na medijih v lasti ali upravljano organizatorja ter medijih soorganizatorja.

Izvedba aktivnosti (nagrada) ter snemanje se bosta izvedla do konca leta 2015.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri

o preda na soorganizatorja in organizatorja vse materialne ali avtorske pravic glede recepta, ideje za ime ali ideje za sestavine za novi okus bureka; o ni upravičen do kakršnegakoli deleža prodaje bureka, ki bi bil pripravljen na podlagi njegovega recepta, ideje za ime ali ideje za sestavine za novi okus; o nima nobenega vpliva na proizvodnjo ali prodajo bureka po poslanem receptu, ideji za ime ali sestavin, predvsem pa lokacije, cene ter obdobje prodaje novega okusa bureka izbira izključno soorganizator. o ne bo zahteval nobenega plačila za idejno zasnovo in pojavljanje v promocijskih materialih, povezanih z nagrajenim receptom.

Način izbora finalistov in zmagovalca

Izbor bo potekal v dveh krogih:

- Prvi krog: 16.9.2015 bo strokovna komisija, ki jo sestavljajo člani podjetja Pekarna Pečjak, izbrala 5 finalistov, ki se neposredno uvrstijo v drugi krog nagradne igre.

- Drugi krog: 23.9.2015 bo na Planet Siol.net potekalo glasovanje za zmagovalca. Trajanje glasovanja: do 25.10.2015. Zmagala bo ideja/recept, ki bo prejela največ glasov.

Skupno bomo v nagradni igri podelili eno nagrado v obliki vrednostnega bona 100 eur za izdelke Pekarne Pečjak po maloprodajni ceni, ter ogled proizvodnje. Poleg tega ima Pekarna Pečjak pravico, da zmagovalni burek za določeno obdobje vključi v prodajni program in ga po lastni presoji poimenuje po zmagovalcu.

V izboru za nagrado sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja nagradne igre pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo podatke: ime, priimek, e-naslov in pošljejo recept in idejo za burek.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Zmagovalec nagradne igre bo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti najkasneje v osmih dneh po končnem izboru, seznam nagrajencev pa bo objavljen na www.siol.net.

Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v pošti/e-pošti oziroma po telefonu. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade oz. se podeli naslednjemu nagrajencu.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti: • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in • davčno številko ter navesti davčni urad.

Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel soorganizator nagradne igre Pekarna Pečjak d.o.o..

Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti prevzem nagrade.

Če nagrajenec v 30 dneh po izboru nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oziroma glasovnja

Zasebnost in varstvo podatkov S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorja ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov ter preko telefonske številke in SMS/MMS sporočil na navedeno telefonsko številko; pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator in soorganizator, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslalo več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS-/MMS sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljata organizator in soorganizator. Vsa prejeta SMS sporočila so brezplačna. Soorganizator bo osebne podatke udeležencev posredoval njegovemu podobdelovalcu, z namenom obdelave osebnih podatkov za soorganizatorja, opredeljene v zgornjem odstavku.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja in soorganizatorjev kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Udeleženec nagradne igre organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator in soorganizator nagradne igre se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Avtorstvo Udeleženec jamči organizatorju, da so vsebine, ki jih je oz. jih bo organizatorju izročil, njegova lastna in izvirna avtorska dela, oziroma, da ima na delih ustrezne pravice in da z njihovo izročitvijo in prenosom pravic organizatorju ne krši avtorskih in drugih pravic tretjih oseb.

S sodelovanjem pri tej nagradni igri udeleženec prenaša na organizatorja ter soorganizatorja izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno vse materialne avtorske pravice in druge pravice avtorjev in sicer na avtorskem delu, njegovem prevodu, njegovih avdiovizualnih predelavah ali na fotografijah ter videih v katerih je njegova podoba, nastalih v zvezi z avtorskim delom. Obenem se prenesejo izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno tudi vse materialne avtorske pravice udeleženčevih prispevkov za namen dokončanja avtorskega dela.

Končne določbe Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju nagradnega natečaja. Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem nagradne igre sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s to nagradno igro ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

Ne spreglejte