Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 2. 2016,
13.38

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Hit Alpinea

Natisni članek

advertorial ledeniški wellness počitnice Kranjska Gora HIT Alpinea

Sreda, 3. 2. 2016, 13.38

2 meseca, 1 teden

Podarjamo luksuzno razvajanje sredi dvatisočakov

Vsebino omogoča Hit Alpinea

Nagradna igra je končana. Preverite, ali ste med nagrajenci. Podarjamo štiridnevno razvajanje v Kranjski Gori za dve osebi v hotelu s štirimi zvezdicami.

Februarsko sonce in luksuzno razvajanje sredi dvatisočakov – se tudi vam zdi, da bi bile to sanjske nekajdnevne počitnice za pravi oddih? Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za izjemno privlačno nagrado – štiridnevno razvajanje za dve osebi v hotelu s štirimi zvezdicami.

Nagrajenec bo z izbrano osebo lahko izkoristil tri prenočitve v hotelu Špik 4* s polnim penzionom, neomejenim vstopom v wellness in bazen. V hotelsko ponudbo na visoki ravni je vključena tudi ena wellness storitev za vsakega od obeh gostov.

Tisočletna ledeniška jezera vabijo v wellness

TOP turistična ponudba: hotel Špik se lahko pohvali z novo wellness storitvijo – ledeniškim wellnessom, ki vas bo napolnil s svežo energijo tisočletnih voda.

Dragulj med vodami: ledeniška voda, ki v podzemnih ledeniških jezerih pod Martuljkom leži nedotaknjena že več kot tisoč let, je kraljica vseh vod. Vsebuje nadpovprečen delež oligomineralov, ima idealno razmerje med kalcijem in magnezijem (2:1), nevtralni pH, je diuretik, ki ugodno vpliva na počutje, in ima nizko vrednost natrija.

Preizkusite: ledeniško vodo v Resortu Špik uporabljajo v bazenih in savnah, pri izvajanju masaž in pripravi hrane. Ledeniški wellness, ki so ga pred kratkim odprli v Resortu Špik, spada med najsodobnejše turistične proizvode na slovenskem in širšem evropskem trgu.

Kranjska Gora obljublja nepozaben oddih

Počitnice v Kranjski Gori so vedno nepozabne. Februarsko sonce in temperature so idealne za nekajdnevni pobeg iz sivega vsakdana. Privoščite si smučanje in se prepustite sončnim žarkom, ki že imajo malce spomladanske moči.

Ne spreglejte vrhunske kulinarične ponudbe kranjskogorskih restavracij ter nepozabnih zabav Apres Ski na Snežni plaži, sprehodov z baklami in drsanja na drsališču.

Med bogato kranjskogorsko turistično ponudbo je tudi kulinarična pot, na kateri boste v spremstvu turističnega vodnika ob uživanju tamkajšnje kulinarike spoznavali lepote tega gorenjskega bisera.

Ne spreglejte