SiolNET. Trendi Nagradne igre
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nagradna igra: Podarjamo hitri jezikovni tečaj

4

termometer

Nagradna igra za 20-urni hitri tečaj tujega jezika je končana. Nagrajenec bo obveščen po elektronski pošti.

Metoda superlearning, ki jo uporabljajo v holističnem centru Karnion, zagotavlja, da se boste novega jezika naučili štirikrat hitreje, kot bi se ga z uporabo konvencionalnih metod učenja. Poleg učenja jezika je hitra metoda superlearning primerna tudi za izboljšanje spomina, saj gre pri uporabi te metode za t. i. možganski fitnes. Med pozitivnimi učinki hitre metode pa je tudi učinkovita sprostitev, ki jo dosežemo s sočasno potekajočim protistresnim programom.

V 40 šolskih urah (v petih dneh) se udeleženci tečaja naučijo toliko elementov tujega jezika, npr. angleščine ali nemščine, kot bi se po konvencionalni metodi naučili v enem letu (120–160 šolskih ur). V enem tednu tako usvojijo najmanj 1.300 elementov tujega jezika. Udeleženci to dosežejo ne glede na stopnjo predznanja.

Po 40-urnem treningu se znate sporazumeti s tujcem, preprosto znate predstaviti sebe, svoj poklic, svoje podjetje, družino, Slovenijo, boljši ste v pisanju dopisov, faksiranju, samozavestnejši pri predstavitvah, telefonskih pogovorih, znajdete se na banki, pošti, carini, na letališču.

Trening je sestavljen iz poslušanja tuje vsebine v stanju alfa in individualnega ali skupinskega aktiviranja poslušanih vsebin v pogovoru s profesorico.

V učnem procesu sodeluje kar sedem strokovnjakov Center Karnion pri metodi superlearning uporablja zdravilno rumeno svetlobo (naprava Biofeedback mind, izdelana po Nasini tehnologiji), ki se v medicini uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezenskih simptomov zaradi stresnega načina življenja. Le rumena svetloba omogoča povečanje izločanja serotonina in endorfinov in na ta način omogoča hitrejše doseganje stanja alfa, ki je po številnih dokazih v nevroznanosti optimalno za učenje tujih jezikov.

V učnem procesu sodeluje kar sedem strokovnjakov: profesorji tujih jezikov, ki aktivirajo in spremljajo vaš napredek, strokovnjaki za delo z možganskim spodbujevalnikom (mind machine), osebni skrbniki, trener dialogike in holistični zdravnik.

Prijavite se na brezplačno uro predstavitve programa, na preizkus sproščenosti in alfa valov.

Vsebino omogoča Karnion

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin