Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2016,
10.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock

Natisni članek

mali junaki Nazaj v šolo advertorial nakupovanje šola Moneta

Četrtek, 16. 6. 2016, 10.40

2 meseca, 1 teden

Šolske potrebščine z mobilnikom: zagotovite si nagrado pred počitnicami

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock

šola

Ob koncu šolskega leta vas čaka še eno pomembno opravilo: nakup šolskih potrebščin za naslednje leto, ki je zdaj še nekoliko lažje in bolj zabavno kot kadarkoli prej. Kupite jih z Moneto in se potegujete za privlačne nagrade.

Ko še zadnjič zazvoni šolski zvonec in ko otroci z navdušenjem še zadnjič prestopijo šolska vrata ter se s spričevalom odpravijo domov, obveznosti še niso čisto končane.

Poleg spričevala bo otrok domov prinesel še en list papirja – seznam potrebščin za naslednje šolsko leto. Učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, barvice, zvezki različnih velikosti in še več. Seznami so obsežni, stroški pa niti najmanj zanemarljivi. Čaka vas torej še neizbežna pot do papirnice. Toda, pozor: letos bo vse bolj preprosto. Vas zanima, zakaj? Berite dalje.

#1 Bi plačali šele v naslednjem mesecu?

Stroški za nove šolske potrebščine znašajo tudi več sto evrov in so v tem predpoletnem času, ko starši varčujejo in zbirajo denar za poletne počitnice, kar velik finančni zalogaj.

Kaj pa, če bi vam pokazali, kako kupiti vse šolske potrebščine z mobilnikom, ki jih domov lahko odnesete takoj, in plačate šele v naslednjem mesecu? Čisto preprosto, potrebni so samo trije koraki:

  • Skrbno preučite novi seznam potrebščin in izločite tiste pripomočke, ki jih imate že doma.
  • Odpeljite se do najbližje trgovine DZS.
  • Nabrane potrebščine plačajte kar z mobilnikom. Z Moneto boste svoj nakup opravili hitro, brez iskanja bankomatov in brskanja po denarnici.

Če boste plačevali z Moneto, si boste prihranili še en mesec časa: znesek boste dejansko poravnali šele ob obračunu za mobilno telefonijo.

Moneta | Foto:

#2 Plačila z Moneto nagrajujejo

Z malo sreče boste tudi nagrajeni! Če boste v obdobju od 1. 6. 2016 do 31. 7. 2016 svoje šolske potrebščine v DZS-ju plačali z Moneto, se boste uvrstili v žrebanje za zelo privlačne nagrade:

1 x dobropis za 200 evrov na Moneti

3 x dobropis za 100 evrov na Moneti

10 nahrbtnikov

#3 Z Moneto je nakupovanje postalo bolj zabavno

Moneta je hitra, preprosta in univerzalna. Plačilo z mobilnikom je "in", vas lahko reši iz zagate, ko nimate pri sebi denarnice in vam celo poenostavi mesečni družinski proračun, saj lahko kupujete z zamikom.

Hitri vodnik po šolskih nakupih

šola | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Da bi vam še dodatno zmanjšali stres ob nakupovanju šolskih potrebščin, smo za vas pripravili še kratek vodič, ki vam bo konkretno olajšal šoping:

- Že doma skrbno preučite otrokov seznam potrebščin in preverite, katere pripomočke že imate in so uporabni tudi v naslednjem letu.

- V DZS se odpravite skupaj s svojim šolarjem in mu dovolite, da sam izbira zvezke in druge pripomočke. Dovolite mu, naj aktivno sodeluje tudi pri preverjanju seznama.

- Nasvet za nakup torbe: mlajšim šolarjem kupite torbo s koleščki, prvošolcem pa manjši nahrbtnik. Torba naj ne bo preveč težka, hrbtna stran pa naj bo oblazinjena.

- Držite se seznama, samo tako boste lahko ostali znotraj začrtanega proračuna.

- Plačajte z Moneto in se tako potegujte za bogate nagrade.

Z Moneto nakupujete na vsakem koraku

Za hitre in poceni nakupe ali malo večje izdatke. Z Moneto plačujete praktično karkoli, vsak mesec imate na voljo osnovni limit, ki si ga po želji lahko tudi povišate in ga lahko porabite po potrebi: na bencinski črpalki lahko napolnite rezervoar avtomobila, prek spleta kupite vstopnice za koncert, napolnite šolsko torbo ali celo rezervirate počitnice.

Vaše možnosti so skoraj neomejene. Preverite, kaj zmore vaš mobilnik v družbi Monete in si pripraviti teren za nov šoping.

 

Ne spreglejte