Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 6. 2013,
9.16

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

zvezdnice

Nedelja, 16. 6. 2013, 9.16

3 leta, 11 mesecev

Zvezdnice z najlepšo kožo: v čem je trik?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Preberite si, kako lepo kožo ohranjajo hollywoodske zvezdnice, ki so znane po svoji brezhibni polti.

Charlize Theron je ena tistih srečnic s krasno poltjo brez pretiranega truda. Njena koža je brezhibna, ne glede na to, ali je na rdeči preprogi ob promociji filma ali pa brez ličil teče z otrokom v parku. Njena skrivnost je redni piling, s katerim odstrani odmrle celice in koži povrne lesk. Privošči si ga vsaj enkrat tedensko.

Halle Berry bo avgusta dopolnila 47 let, njena koža pa je videti lepa in sijoča kot pri tridesetletnici. Eden od razlogov za to je gotovo to, da si vsak večer pred spanjem očisti obraz in nikoli ne gre spat z ličili. Ker je Halle diabetik, veliko pozornosti posveča zdravi in uravnoteženi prehrani, kar se nedvomno odraža tudi na koži.

Cate Blanchett je sinonim za brezhibno polt. Rojena v Avstraliji je že zgodaj spoznala pomen zaščite kože pred soncem in tega se dosledno drži. Redno uporablja kremo z zaščitnim faktorjem, zato na njeni koži ni videti škodljivih vplivov sonca. Za nego kože prisega na olje emu, ki je narejeno iz maščobe emuja – to je noju podoben ptič, ki živi v Avstraliji. Olje emu je izjemno hranljivo in znano po blagodejnem vplivu na kožo, uporablja se tudi pri opeklinah in brazgotinah.

Jennifer Aniston se ne brani sonca, njen zaščitni znak je rahlo zagorela koža in sijoča polt. Mladostni videz ohranja s kemičnim pilingom, pri katerem gre za luščenje kože z namenom spodbujanja nastanka novih kožnih celic. Za lepo kožo Jennifer tudi pije veliko vode, saj popije 12 kozarcev vode na dan.

Beyonce je znana po svoji delovni vnemi in trdem delu, s katerim si je po porodu povrnila zavidanja vredno postavo. Strog režim pri prehrani in vadbi se seveda pozna tudi na lepi koži. Njena skrivnost za sijočo polt so redni obiski savne. Savnanje odplakne strupe iz telesa in očisti pore.

Eva Longoria je v enem intervjuju dejala, da je najlepši atribut ženske lepa koža. Svojo kožo redno neguje, pravi, da je obsedena s kremami. Na njenih policah se kopičijo kreme za obraz, za oči, za vrat, za noge ... Poleg tega hodi na negovalne tretmaje h kozmetičarki vsak teden. Prepričana je, da samo tako lahko globinsko očisti svojo kožo močnih ličil, ki jih nosi na snemanjih.

Ne spreglejte