SiolNET. Trendi Moda
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znana linija ličil je za svoj obraz prvič izbrala moškega

0,53

termometer

 | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Potem ko je transseksualka Caitlyn Jenner dobila svojo kolekcijo ličil, so zdaj še pri eni kozmetični hiši oznanili, da je njihov novi obraz prvič v zgodovini moški, ne ženska.

Kozmetična hiša Maybelline je razkrila novi dvojec, ki bo po njihovem mnenju trenutno najbolje predstavljal priznano znamko. Oba sta lepotna vlogerja z milijoni sledilci na YouTubu. Njihova izbira ne bi bila prav nič nenavadna, če ne bi prvič v zgodovini za predstavnika izbrali moškega.

K sodelovanju so povabili Shaylo Mitchell in Mannyja Gutierreza, ki imata skupaj več kot 5,2 milijona sledilcev na Instagramu. S skupnimi močmi bosta promovirala novo maskaro Lash like a boss (trepalnice kot šef/-ica, op. a.), ki ne nagovarja samo žensk, temveč tudi moške, saj si po mnenju znamke tudi oni zaslužijo dih jemajoče trepalnice.

 

NEW VIDEO IS LIVE! Copper and Emerald Green Holiday Makeup Tutorial! Check it out ;) link in my bio!

A photo posted by 🌙Manny Gutierrez (@mannymua733) on

Shayla in Manny predstavljata novo maskaro:


Sicer pa Maybelline ni prva modna hiša, ki je za predstavnika izbrala moškega. Oktobra lani je ameriška znamka Covergirl za obraz izbrala lepotnega vlogerja Jamesa Charlesa, zgledu pa so začeli slediti še v drugih ameriških kampanjah.

Kaj menite o novi smeri kozmetične industrije, v katero so se moški začeli prebijati na povsem nepričakovan način?

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin