Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 11. 2017,
10.59

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

oblačila PR članek moda ženske ženske

Sreda, 8. 11. 2017, 10.59

6 let, 5 mesecev

Zakaj smo resnične ženske zapostavljene?

Oglasno sporočilo

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica. Poznana je po knjižni uspešnici Zavedanje je moč in izrednih terapijah Energetsko uglaševaje telesa, zaščito in podporo pa nudi tudi z linijo lastnega energetskega nakita ElenaS.

eva soršak | Foto: Tokrat pa se je preizkusila v povsem drugačni vlogi. Skočila je v vlogo modela. Očarana je nad čudovitimi, predvsem pa udobnimi, nedrčki in oblačili spletne trgovine Modna Dama.

"Za to potezo sem se odločila zaradi moje navdušenosti nad udobnimi in očem prijetnim nedrčki, ki so več kot očitno narejeni posebej za velika oprsja. Ženske moramo biti samozavestne in ponosne in del tega je tudi to, da smo lepo oblečene. Spodaj in zgoraj (smeh)."

Spletna trgovina Modna Dama se je posvetila področju, ki je s strani večine ponudnikov zanemarjen: spodnje perilo, ki je narejeno z mislijo na ženske s srednjim in močnejšim oprsjem. Nedrčke odlikujejo udobni materiali, precizni kroji z globokimi košaricami preprečujejo prsim, da zlezejo iz njih ne glede na aktivnost. Nedrčki so na voljo od košarice A do H nekateri modeli celo do J. Z obsegi od 65 do 100. Presenečene boste, kaj lahko s pomočjo njihove Eve na 040 454 979 kupite le z enim klikom.

In ker si ženske ne glede na konfekcijo zaslužimo izgledati lepo in se v svoji koži dobro počutiti čudovito je Modna Dama poskrbela še za enkratne obleke in ostala oblačila konfekcije od 44 do 54.

"Elegantna oblačila, navihane, a glamurozne obleke. Krojev kakršni pristojijo vsaki obliki postave - skrijejo kar želimo skriti (in me muhaste dame vedno želimo nekaj skriti, kajne?) ter poudarijo tisto, po čemer smo ženske tako posebne.

eva soršak | Foto:

eva soršak | Foto: eva soršak | Foto: eva soršak | Foto:                               

                                                                                                                                    

Ne spreglejte