SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča Lux Factor
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj navadna krema za obraz škoduje koži?

Lux |  | Foto:
Vsebino omogoča Lux Factor

Številni nismo prepričani, po čem se razlikujeta krema proti gubam in navadna krema za obraz. Kako lahko veste, kaj zares potrebujete? Tukaj je enostaven način, da ugotovite, kaj je najboljše za vas.

Lux | Foto: Kaj je krema proti gubam?

Krema proti gubam je najboljša izbira za ženske, ki opažajo gubice in drobne linije ali zgolj pusto kožo brez življenja. Vse to so prvi znaki staranja kože, ki jih lahko z ustrezno in naravno nego odpravite. Staranje je neizbežno, vendar s številnimi negovalnimi izdelki na trgu ni več nujno, da staranje vključuje tudi zgubano kožo. S kremo Lux-Factor proti gubam so te preteklost. Če imate suho kožo, lahko naredite preprost preizkus. Izberite dobro kremo proti gubam, ki vsebuje vlažilne sestavine, kot je hialuronska kislina. Dobra krema proti gubam bo kožo navlažila in obnovila. Kreme proti gubam so namreč ustvarjene, da prodrejo v globlje plasti kože in kožo navlažijo od znotraj.

Kaj je navadna krema za obraz?

Lux | Foto:

Krema za obraz je stalnica pri marsikateri ženski. Žal je lahko zelo neučinkovita pri večini žensk, ki opažajo gube in staranje kože. Koža z gubami je praviloma zelo suha in hitro razpoka. Navadna krema za obraz pa lahko navlaži samo zgornje plasti kože. Zato je to pomembna razlika med navadno kremo in kremo proti gubam. Krema proti gubam namreč prodre do globljih plasti kože. Tako lahko od znotraj zapolni tudi globoke gube in fine linije. Navadne kreme za obraz so priporočljive za ženske do 25. leta, ki želijo vzdrževati stanje svoje kože. Pozneje je navadna krema za obraz prešibka, da bi lahko zaustavila staranje kože in nastajanje gub.

Lux | Foto: Ste pripravljeni na kremo proti gubam?

Če imate več kot 25 let, je nujna uporaba kreme proti gubam. Izberite tako z učinkovitimi sestavinami proti staranju. Če želite začeti kakovostno negovalno rutino, poskusite enega od vsestranskih izdelkov. Krema proti gubam, ki zahteva dodatno uporabo kreme za območje okrog oči ali nočne kreme, je lahko zelo draga. Najboljša nega vključuje samo korak ali dva. Koža z gubami potrebuje vlažilno kremo, ki ima med sestavinami hialuronsko kislino. Tako lahko v enem koraku učinkovito navlažite kožo in ji povrnete sijoč videz. Poskrbite za svojo kožo in odkrijte kremo Lux-Factor proti gubam 4D Hyaluron.

 

Izjemen popust za vašo najljubšo Lux | Foto: kremo

Kremo 4D Hyaluron lahko zdaj dobite po promocijsko znižani ceni, in sicer za kar 50 odstotkov ceneje. Prav tako pa so pri blagovni znamki Lux-Factor poskrbeli tudi za 30-dnevno jamstvo, kar pomeni, da jo lahko, če po 30 dneh od prejetja paketa ne bi bili zadovoljni z učinki, brez pojasnila vrnete in dobite denar nazaj.

Naročite jo lahko na spletni strani Lux-Cosmetics.com ali prek brezplačne telefonske številke 01 777 41 07.


Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin