Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 6. 2013,
8.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

kopalke prsi zadnjica

Petek, 28. 6. 2013, 8.50

8 let

Velike prsi potrebujejo oporo, manjše nekoliko podložen modrček

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nakupovanje kopalk je verjetno ena največjih nakupovalnih mor skoraj vsake ženske. A z nekaj triki si boste nakupovanje lahko olajšale ali pa si ga naredile celo prijetnejšega.

Velikim prsim pristajajo tako rekoč vsake kopalke Izbira kopalk se ponavadi začne pri prsih, saj hočemo, da je v njih naše bogastvo videti čim mikavnejše. Lastnice nekoliko večjih prsi morajo paziti predvsem na to, da daje modrček prsim dovolj opore. Najboljša izbira so tako kopalke s kostjo in oblikovanimi košaricami – te bodo vaše prsi lepo povzdignile in jih zadržale na mestu.

Kopalke v obliki topa so kot nalašč za nekoliko manjše prsi Tiste z nekoliko manjšimi prsmi si jih vizualno lahko nekoliko povečate s podloženimi kopalkami. Vendar z vložki ne pretiravajte, saj prsi lahko kaj hitro delujejo umetno. Za majhne psi so zanimivi tudi modrčki z našitki oziroma volančki.

Namesto klasičnih kopalk na naramnice si raje izberite tiste v obliki topa, ki se na hrbtnem delu ali zapnejo ali zavežejo, na sprednjem delu pa so med prsmi nagubane ali zavite. Tak model kopalk bo namreč vaše prsi tudi brez dodatnih vložkov povečal za vsaj eno številko. Seveda pa lahko izberete tudi takšne s podlogo.

Če ste lastnica nekoliko bolj polne zadnjice, se izogibajte volančkov Vaša prava izbira so dvodelne kopalke, pri čemer imajo hlačke pri bokih nekoliko tanjši pas. Če svoje zadnjice ne želite izpostavljati moškim očem, za zgornji del izberite nekoliko boj pisane kopalke, za spodnji pa enobarvne – najbolje temnejše barve, ki vizualno zmanjšajo zadnjico. Zadnjico boste povečale tudi, če si boste na spodnjem delu kopalk omislile volančke.

Prikrijte trebušček in poudarite svoje atribute Z izbiro pravih kopalk lahko na predelu trebuščka prekrijete tudi kilogramček ali dva preveč. Namesto dvodelnih kopalk tako raje kupite enodelne, ki nekoliko stisnejo oziroma oblikujejo vaš osrednji del telesa. Niso pa dobre katerekoli enodelno kopalke, saj je videz odvisen tudi od modela kopalk in materiala. Izberite kopalke, ki imajo na sredini nekoliko močnejši material.

Izberite pravi vzore in pravo barvo Veliko vlogo tako kot pri oblačilih odigrajo tudi barve in vzorci. Posezite po vzorcih, ki potekajo od zgoraj navzdol in ne počez – to vas le še dodatno razširi. Če niste ljubiteljica enodelnih kopalk, so na trgu tudi tako imenovane tankini kopalke – dvodelne kopalke, pri katerih je zgornji del oblikovan kot majica.

Pri izbiri kopalk morate vedeti, da enodelne kopalke nekoliko bolj poudarijo široke boke – hruškasto postavo –, medtem ko dvodelne razbijejo postavo. Prav tako rit in boke poudarijo boksarice.

Ne spreglejte