Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 4. 2015,
10.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

preobrazba ličila ličenje

Torek, 21. 4. 2015, 10.18

8 let

Varstvoslovka, ki smo jo preobrazili v damo z naslovnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V tokratni, predzadnji preobrazbi se je vizažistki Petri Fröhlich, frizerju Benu Jagru in fotografinji Metki Skrt prepustila Suzana Rupar, mama samohranilka, ki je o takšni izkušnji sanjala že dolgo.

V sklopu preobrazb, na katere so se v razpisu prijavljale naše bralke, smo izbrali šest gospodičen in gospa, ki so se prepustile ekipi profesionalcev. Suzana Rupar je predzadnja med njimi. Varstvoslovka, nekdanja športnica in mama, ki izdeluje tudi svoja mila 45-letna varstvoslovka Suzana prihaja iz Ljubljane, na naš razpis pa se je prijavila zaradi nove izkušnje. Mama dveh otrok je bila še pred tremi leti aktivna športnica – igrala je namizni tenis, trenutno se ukvarja z aromaterapijo, izdeluje pa tudi svoje kreme in mila.

"Sem mati samohranilka z dvema mladoletnima sončkoma, brez prostega časa zase. Vedno sem sanjarila, da se bom lahko kdaj pojavila na naslovnici, saj sem mnogokrat slišala, da imam zanimiv obraz, ki ga ima fotoaparat rad. Do danes mi te želje ni uspelo uresničiti," je povedala Suzana, trenutek preden smo stopili prav tem sanjam naproti.

Suzani so se posvetili vizažistka, maskerka in stilistka Petra Fröhlich, frizer Ben Jager iz frizerske hiše Stevo ter fotografinja Metka Skrt.

Do optično vitkejše postave z večplastnimi oblačili, ne nujno s črnino! Petra je izbrala tudi oblačila, ki jih je Suzana lahko vzela domov, ob tem pa je poudarila, da bi morale ženske z oblinami večkrat posegati po barvnih kosih. "Za Suzano sem izbrala oblačila v več plasteh, saj dolga jopica brez zapenjanja, ki jo nosite na pol odpeto, postavo optično zoža, pa čeprav je v svetli barvi." Stilistka pravi, da črna barva ni vedno tista, v kateri smo videti vitkejši. "Črnina v nepravilnih kombinacijah in krojih, lahko težo še navidezno doda. V kolikor ste ženske z oblinami, posezite tudi po svetlih in barvitih kosih oblačil, saj vas bodo le ti poživili in vas naredili celo vitkejše."

In kako je, ko na tebi ustvarja več parov rok hkrati? "Za lepoto se vse potrpi," se je med preobrazbo pošalila Suzana in se hitro popravila: "Ampak nisem trpela!"

Dekleta se med preobrazbo niso gledala v ogledalo, njihovi izrazi na obrazu v končnem odsevu pa so bili neprecenljivi. "Zanimivo je videti, kaj vse lahko naredijo ličila. In lepo je videti, da so manekenke le običajna dekleta, ampak z dobrimi ličili in fotografi vse skupaj pride toliko bolj do izraza," je sklenila Suzana, ki je z rezultatom več kot zadovoljna.

Ne spreglejte