SiolNET. Trendi Moda
1,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ula Furlan: Moje torbice so različice velikih "Sport Billy" torb #MojaTorba

1,95

termometer

 | Foto: Vid Ponikvar
Foto: Vid Ponikvar

Kaj v svoji torbi vsak dan nosi Ula Furlan? Kdo ji je podaril njeno najljubšo, koliko torbic ima in koliko let šteje najstarejša? Trenutno ji dneve lepša mini kovček, ki ga je našla v trgovini iz druge roke.

Torbica Uli Furlan omogoča "preživetje", saj vanjo pospravi vse nujne stvari, ki jih potrebuje od jutra do večera, ne samo ličil, denarnice in ključev od doma. "Moje torbice so običajno različice velikih 'sport billy' torb, vanje pospravljam vse od malice do zvezkov za zapisovanje idej in rezervnih parov čeveljcev," razlaga.

In res, Ula nam je vsebino svoje torbice stresla iz mini kovčka, ki se praktično razpre in vase skrije malo morje potrebščin:

[video: 64148 / ]

1 / 14
2 / 14
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Najlepši spomin ima na prvo šolsko torbo rožnate barve

Svoje prve torbice se Ula dobro spominja. Pravi, da je bila to njena prva šolska torba, rožnata, z izvezeno družino veveričk. "Kupila sva jo s tatijem v Italiji in bila je najboljša zakladnica svežih zvezkov, puščice z nalivniki, barvicami in flomastri, vsemi učbeniki in z jasnim znakom, da sem že veliko dekle (smeh, op. p.)."

Od takrat je Ula zbrala že kar nekaj torbic. Natančne številke ne pozna, ve le, da jih je res veliko. A kot tipična ženska nosi največ štiri. "Dve pozimi in dve, ko se letni časi obrnejo in je barvna paleta svetlejša."

Ima dve najljubši: eno s podpisom velike slovenske oblikovalke torbic Marjete Grošelj, ki ji jo je podarila mami, ter mini vintage kovček, ki nam ga ja predstavila v videu. Kupila ga je v trgovini iz druge roke prodajalne Kraljev ulice.

Najstarejša torbica je v njeni omari že skoraj petnajst let!

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Odmika se od (pre)dragih torbic

Poleg mini vintage kovčka trenutno zelo rada nosi nahrbtnike, ki so velik trend na naših ulicah. "So zelo simpatični in praktični. Obožujem slovensko Frachello, sicer pa zaradi raznolikosti urnika najraje izberem veliko, malhasto torbo."

Ni tipična zapravljivka za torbice, pravi ter dodaja, da sta najdražji, ki ju ima, torbica znamke Liebeskind Berlin in tista s podpisom Grošljeve. Vedno bolj se odmika od nepremišljenega in vrtoglavega modnega zapravljanja ter se vrača k temu, da nosi in čuva tisto, kar že ima in ji je ljubo.

Moda me še vedno navdušuje in zabava, spoštujem oblikovalce, ideje, izvedbo, vloženo znanje in trud, ampak se vedno bolj zavedam, da lahko fantastično preživim in živim s tistim, kar imam.

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Ula Furlan Molk | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Preverite še vsebino torbic uspešne vlogerke Lepe afne in lastnice znamke priljubljenih nahrbtnikov Frachella.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin