Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 10. 2017,
15.53

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Alpina

Natisni članek

modni trend obutev Alpina moda advertorial

Sreda, 11. 10. 2017, 15.53

2 meseca, 2 tedna

Trend, ki so ga čakale ženske: prihaja šarmanten gospod

Vsebino omogoča Alpina

Jesen prinaša raznolikost barvnih odtenkov in raznovrstnost modnih slogov, ki imajo tokrat zelo dobrodošlo rdečo nit – klasičen moški šarm!

Alpina Draž za sodobnega moškega, ki prisega na elegantni minimalizem. | Foto: Alpina Draž za sodobnega moškega, ki prisega na elegantni minimalizem. Preteklost se letos prav samozavestno postavlja v ospredje in se poskuša spoprijateljiti s sodobnejšimi trendi. Letošnji trendi sicer ostajajo v slogu "že videno", vendar v novejši preobleki, ki moškemu poudarjajo prvinsko eleganco s kančkom sproščene navihanosti.

Sodoben moški je drzen, ponovno zapeljivo eleganten in hkrati nadvse samosvoj. Prav takšen jeseni stopa na naše ulice in se drzno spogleduje z okolico.

Preverite najnovejše trende blagovne znamke Alpina, ki merijo na prave usodne moške.

Odlična kombinacija jeseni – eleganten videz s kančkom iskrene robustnosti

S kolekcijo čevljev Alpina bo moški vedno v koraku z zadnjimi modnimi trendi. Največji hit te jeseni so nedvomno debeli podplati. | Foto: S kolekcijo čevljev Alpina bo moški vedno v koraku z zadnjimi modnimi trendi. Največji hit te jeseni so nedvomno debeli podplati.

Tako kot pri ženski se tudi pri kolekciji moške obutve pojavlja robusten podplat, ki je večinoma iz gume, kar še dodatno poudarja surov videz. Ta v kombinaciji z elegantnim stajlingom še nekoliko bolj izstopa in očara.

Čevlji so udobni, zanesljivi in markantni.

Večno eleganten vzorec Oxford in markantna modra eleganca. Popoln spoj za brezhiben stajling. | Foto: Večno eleganten vzorec Oxford in markantna modra eleganca. Popoln spoj za brezhiben stajling. Oxford sredi Slovenije

Velika modna vrnitev letošnje sezone je nedvomno tako imenovani vzorec Oxford, ki se pojavlja v vseh oblikah in na različnih kopitih čevlja. Odlično se združuje tako z džinsom kot z bolj elegantno poslovno obleko.

Dejstvo pa je, da je najbolje sprejet na formalno oblikovanem čevlju, ki ga moški radi kombinirajo s športno eleganco. Da bi bile police trgovin modnih oblikovalcev polne, so vzorec oxford vnesli tudi na povsem casual čevlje oziroma superge. V Alpini so se odločili za formalnega.

Elegantni Minimalizem

Čeprav se subtilnemu minimalizmu po robu postavlja nasičen maksimalizem, moški še vedno raje prisegajo na izčiščene linije čevljev, ki so univerzalni za stiliranje in maksimalno funkcionalni za uporabo. Trend manj je več se ponavlja tudi to sezono. Prav takšen je nastal pod modno taktirko Draž – čevlji so udobni, modni in vsestranski.

Alpina | Foto:

Moška jesen še nikoli ni bila tako neustavljivo privlačna – prav na vsakem koraku.

Ne spreglejte