Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 9. 2024,
14.37

Osveženo pred

2 uri, 45 minut

Vsebino omogoča Deichmann
Nazaj v šolo Nazaj v šolo otroški copati otroški čevlji superge čevlji modna obutev Deichmann advertorial

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 9. 2024, 14.37

2 uri, 45 minut

Nazaj v šolo

To so čevlji, ki bodo zaznamovali letošnjo jesen

Vsebino omogoča Deichmann
Deichmann | Foto Deichmann

Foto: Deichmann

Letošnja jesen v svetu obutve prinaša pestro paleto trendov, ki bodo popestrili garderobo vseh modnih navdušencev. Kot vsako sezono tudi tokrat dizajnerji in modni strokovnjaki prinašajo sveže ideje in inovativne kombinacije, ki združujejo udobje, stil in funkcionalnost. Predvsem zadnje je še kako pomembno, ko govorimo o obutvi za najmlajše, ki bo otrokom nudila udobje in podporo skozi vse šolske avanture. Kako torej izbrati športne in modne čevlje, ki se bodo odlično obnesli v vsakem vremenu in pri vseh aktivnostih?

Se sami še spomnite svojih dogodivščin iz tretjega razreda? Druženja s prijatelji na šolskem igrišču, igranja, učenja v šolskih klopeh in reševanja besedilnih nalog? Zdaj imate priložnost, da preverite, kako bi se pri tem odrezali danes!

Preizkusite svoje osnovnošolsko znanje in se potegujte za darilni bon, ki ga lahko unovčite v poslovalnicah Deichmann. Podelili bomo en bon za sto evrov, tri bone za 20 evrov in pet tolažilnih nagrad.

Pri izbiri obutve naj bosta vaša prva misel udobje in funkcionalnost. Otroci v šoli preživijo veliko časa, zato je nujno, da so čevlji izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro zračnost. Poleg tega naj bodo čevlji tudi dovolj prostrani, da omogočajo naravno gibanje stopal, a hkrati dovolj trdni, da nudijo ustrezno oporo. Ne pozabite, čevlji morajo zdržati pravi otroški maraton po šolskih hodnikih.

V Deichmannovi novi kolekciji Nazaj v šolo boste našli čevlje, ki združujejo vse te lastnosti. Od superg do modnih čevljev priljubljenih znamk, kot so Fila, Adidas, Nike, Elefanten in Bench. V njihovi ponudbi pa je tudi vrsta kakovostnih lastnih blagovnih znamk, kot so Vty, Memphis One, Venice in Graceland – izbira je resnično pestra. Kolekcija Nazaj v šolo pa ne vključuje le obutve. Deichmann misli tudi na druge potrebščine, kot so nahrbtniki, v katerih bodo otroci lahko shranili svoje knjige, zvezke in šolske pripomočke.

Deichmann | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Preizkusite se v kvizu Nazaj v šolo in zadenite bon za nakup nove trendi obutve!

Izberite obutev, ki je prilagojena različnim vremenskim razmeram

V toplih in suhih dneh so idealne lahke superge, kot so superge znamke Adidas ali Nike, ali nizki čevlji, ki omogočajo nogam, da zadihajo. Medtem so za mokre in hladne dni najboljša izbira vodoodporni čevlji ali škornji, ki ohranjajo noge suhe in tople. Kot pravi stari rek, ni slabega vremena, so samo slabi čevlji!

Deichmann | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

In čeprav je praktičnost pomembna, ne smemo zanemariti niti videza čevljev. Otroci radi izražajo svojo individualnost, zato naj izbira obutve odraža njihove osebne želje in stil. V Deichmannovi novi kolekciji boste našli širok izbor modelov priljubljenih znamk, ki so med otroki izredno priljubljene in so na voljo tako za deklice kot za dečke. Tako kot superheroji imajo namreč tudi otroci svoje najljubše čevlje, ki jim dajo moč za nove dogodivščine!

Deichmann | Foto: Deichmann Foto: Deichmann Ne pozabite na športno obutev

V šoli pa ni vse samo učenje. Pomembne so tudi športne in druge zunajšolske aktivnosti. Za športne ure izberite čevlje, ki so namenjeni športnim aktivnostim, saj ponujajo potrebno oporo in blaženje. Pri nakupu obutve je ključnega pomena tudi to, da redno merite velikost nog vaših otrok, saj te hitro rastejo. To je še posebej pomembno pred nakupom novih čevljev, saj pravilno prileganje zagotavlja udobje in podpira zdrav razvoj otroških nog. Ko otrok preizkuša nove čevlje, mu omogočite, da z njimi hodi po trgovini, da preverite, ali so mu resnično prav.

Ne pozabite pa tudi na šolske copate, ki so obvezni v vrtcih in osnovnih šolah. Deichmann ponuja velik izbor udobnih copat, ki so na voljo v različnih barvah, vzorcih in celo s potiski priljubljenih TV-junakov.

Z vsemi temi možnostmi bo izbira prave šolske opreme letos enostavnejša, zagotavlja pa tudi, da se bodo otroci v šoli počutili dobro ne glede na to, kakšno avanturo jim dan prinese. Zdaj, ko ste oboroženi z vsemi informacijami, pa hitro skočite nakupovat v poslovalnice Deichmann.

Ne spreglejte