Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 5. 2018,
8.58

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nega kože pomlajevanje Lux Factor PR članek

Ponedeljek, 7. 5. 2018, 8.58

5 let, 11 mesecev

To je intenzivna pomlajevalna krema, ki zmore vse

Oglasno sporočilo

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? Zdaj je to mogoče!

Lux Factor | Foto:

Trenutno najbolj zaželena pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je v rekordnem času navdušila že več kot 20 tisoč Slovenk, namreč zmore vse. Deluje že po dveh tednih uporabe in učinkovito gladi gube ter tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se jim je po 30. letu starosti nemogoče izogniti. Stoodstotno naravna krema poskrbi, da je koža dobro navlažena, in preprečuje njeno izsušitev. Poleg tega, da jo lahko uporabljate tako zjutraj kot ponoči, pa služi tudi kot odlična podlaga za obstojen mejkap.

Lux Factor | Foto: Zakaj jo obožujemo?

Koži na obrazu vrača svežino in mladosten videz ter najučinkoviteje gladi gube. Vsebuje tudi izredno kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kožo ter poskrbi za njen enakomeren tonus.

Kako deluje?

Idealna kombinacija stoodstotno naravne hialuronske kisline in senzacionalne formule proti gubicam 4D Anti-Wrinkle zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin pa kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron koža napeta in sijoča.

Pred uporabo in po dveh tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Lux Factor | Foto:

Lux Factor | Foto:

Natalija Verboten, pevka:

"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča. Zdaj sem že več kot leto dni zadovoljna uporabnica in svojega lepotnega rituala si ne morem predstavljati brez te kreme!"

 

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrne denar, če s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

Ne spreglejte