Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 11. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Natalija Verboten

Sobota, 10. 11. 2018, 7.00

5 let, 5 mesecev

Tako boste najhitreje spet videti mladostno

Oglasno sporočilo
Natalija Verboten Lux Factor

So vas doleteli prvi znaki staranja? Če ste opazili, da koža na vašem obrazu ni več tako čvrsta in sijoča kot nekoč, gotovo že iščete ustrezno kremo, s katero bi kožo povrnili v prvotno stanje.

Dejstvo je, da je staranje naravni proces, ki mu ni mogoče ubežati, a to še ne pomeni, da ne morete vsaj delno izbrisati znakov staranja.

Trenutno najbolj priljubljena sestavina v kozmetični industriji je hialuronska kislina, saj lahko nase veže velike količine vode, prav tako pa spodbuja tvorjenje kolagena in prispeva k boljši regeneraciji. In rezultat? Navlažena in sijoča koža!

Katero kremo torej izbrati?

Na srečo je tudi pri nas na voljo krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje izredno dragoceno hialuronsko kislino, s katero boste kožo na obrazu ustrezno navlažili in ji spet vrnili svežino.

Kako deluje krema 4D Hyaluron?

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Idealna kombinacija hialuronske kisline in senzacionalne formule proti gubicam 4D Anti-Wrinkle dokazano gladi gube in učvrsti kožo.

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože.

Patentirana formula s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin pa kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme napeta in sijoča.

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Navdušila tudi Natalijo Verboten

"Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za ličenje, poskrbi za svež in sijoč videz kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zaradi kreme Lux-Factor, ki sem ji zvesta že več kot dve leti, to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna."

 

Bi želeli tudi vi preizkusiti kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron?

Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

Naročnik oglasnega sporočila je Lux Factor.

Ne spreglejte