Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 11. 2023,
7.06

Osveženo pred

4 mesece, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zima jesen obutev moda UGG Answear.com PR članek

Petek, 24. 11. 2023, 7.06

4 mesece, 4 tedne

Stilske kombinacije: kako nositi čevlje UGG vsak dan?

Oglasno sporočilo

UGG je ameriška blagovna znamka, ki v zadnjih letih doživlja pravi preporod, saj vsako leto dosega nove rekordne rezultate iz poslovanja. Četrtino vsega prometa znamka ustvari na evropskem trgu, zato je jasno, da se tudi pri nas povpraševanje iz leta v leto povečuje.

stilskekombinacijekakonositiuggcevljevsakdan | Foto: Answear Foto: Answear

Kjer se združita kakovost in slog

UGG v zadnjih letih velik del svoje priljubljenosti dolguje eksponentni rasti med moško populacijo. Prav zahvaljujoč temu delu populacije je moč pričakovati, da bo prodajni delež tudi v prihodnjih letih naraščal. Jasno je, da je UGG s svojo kakovostjo, predvsem pa izjemnim slogom prepričal številne ženske po vsem svetu. Verjetno so škornji UGG eni od najbolj razširjenih v garderobnih omarah. Lahko celo rečemo, da gre za klasičen kos obutve, ki ga enostavno morate imeti.

UGG uporablja kakovostne materiale, ki so poleg tega tudi trajnostno naravnani. Pri škornjih tako uporabijo ovčjo kožo in usnje, ki prihaja iz kmetij, ki predstavljajo dober zgled na področju spoštovanja okolja. Poleg tega pa UGG pri svojih izdelkih stremi k temu, da kakovostne materiale pridobi s pomočjo ponovne uporabe in recikliranja. S tem želi podjetje znižati svoj negativen učinek na okolje.

Idealna rešitev za vsak dan

Prav udobje, kakovost in slog v največji meri pripomorejo k priljubljenosti čevljev UGG. Primerni so za vsak dan in za čisto vse opravke. Lahko jih uporabite za delo, zmenek, šport ali katerokoli drugo dejavnost. Poleg tega pa izgled škornjev UGG pripomore k temu, da jih lahko odlično uporabite ob vsaki priložnosti. Odlično jih lahko kombinirate s športno-elegantnimi oblekami, kot so na primer https://answear.si/m/tommy-jeans.

S tem outfitom praktično ne morete zgrešiti. Škornji UGG s klasičnimi Tommy Jeans hlačami ter puloverjem v kombinaciji s polo majico zanj ter škornji s hlačami, bombažno kratko majico in jeans jakno zanjo. Najbolje pa je, da boste lahko to kombinacijo uporabili tako za prosti čas kot tudi za obisk pisarne. Če to ni odlična vsakodnevna možnost, ki je primerna za vsakogar.

foto.ugg.cc0 | Foto: Answear Foto: Answear

UGG ponuja tudi odlično možnost za elegantne večere

Ampak kot že omenjeno, UGG vam ne ponuja samo idealne izbire za športne in prostočasne aktivnosti. Škornji UGG so namreč primerni tudi za druge priložnosti, ki so morda nekoliko bolj svečane in posebne. Klasični in prepoznavni izgled vam omogoča tudi izjemno kombinacijo z elegantnejšimi kosi oblek. Pri tem imamo v mislih posebne večere v družbi vaših najdražjih.

Tudi v tem primeru so na voljo številne rešitve, ki se odlično podajo k obutvi UGG.

Sami bi se odločili za ponudbo, ki je dostopna tukaj: https://answear.si/m/lauren-ralph-lauren.

Lauren Ralph Lauren ponuja dobesedno vse, kar potrebujete, da si ustvarite eleganten "look". Na voljo so namreč številni modni dodatki, ki bodo prepričali tudi najzahtevnejše okuse. Med dodatki izstopajo predvsem torbice in pasovi. Med kosi oblačil pa zagotovo vedno prepričajo elegantne hlače in puloverji. Številne filmske in televizijske zvezde lahko vidimo nositi takšno kombinacijo.

Zato je skrajni čas, da tudi sami prebudite filmsko zvezdo v sebi ali svojih bližnjih. Nenazadnje so škornji UGG idealno darilo za vse, ki obožujejo eleganco in modo. Zato nikar ne odlašajte in preverite bogato ponudbo obutve UGG, ki je primerna za celotno družino.

Naročnik oglasnega sporočila je ANSWEAR.COM.

Ne spreglejte