Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 4. 2014,
15.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

teden mode Špela Jereb obleka perilo

Torek, 15. 4. 2014, 15.51

8 let

Špela Jereb brez hlačk, Živa Rogelj zapeta do vratu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na včerajšnjem prvem večeru tedna mode v Ljubljani sta se voditeljici Planet TV Živa Rogelj iz oddaje Danes in Špela Jereb iz oddaje O pojavili v povsem različnih oblačilih.

Teden mode v Ljubljani je za modno osveščene ženske pravi praznik, saj si v mali Sloveniji, kjer si vsem na očeh, lahko privoščijo malo več drznosti. Zadnje je resno vzela voditeljica oddaje O Špela Jereb, ki jo številni moški komaj čakajo, da se pojavi. Na prireditev je prišla v obleki Matevža Faganela, ki je razkrila, da Špela pod njo ne nosi spodnjih hlačk. In kaj pravi sicer po mnenju številnih ponavadi premalo drzna bujno obdarjena lepotička?

"Včasih je treba zaradi mode narediti tudi kakšno nenavadno potezo in spodnje perilo pustiti doma. To pa res ni nič takega. Če ima obleka prosojen trak ob strani, moraš preprosto na spodnje perilo pozabiti, saj bi trakci delovali neokusno. Sicer pa sem se v obleki oblikovalca Matevža Faganela počutila naravnost odlično. Obleka je tako dobro krojena in udobna, da zakrije vse potrebno, je zelo dostojna, tako da se v njej nisem počutila prav nič gola. Moram pa priznati, da mi je Matevž zaradi te obleke prav polepšal večer."

Medtem ko je še mlada in navihana Špela paradirala okoli spodaj brez, pa je mamica Živa Rogelj na teden mode prišla zapeta do vratu. Nosila je obleko, ki ji jo je izbrala Zarja Predin. "Prvi večer sem nosila hlače in srajco, ki ju je oblikoval Vasja Lasič. On oblikuje predvsem moške kolekcije, dela tudi unisex kreacije. Zelo mi je bila všeč srajca z elegantnimi gubami," nam je zaupala Živa, ki jo je navdušilo kar nekaj predstavitev, a kolekcijo, ki presega navdušenje, je po njenem mnenju ustvaril Zoran Garevski. "Spoštovanje," pravi Živa.

Ne spreglejte