Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 5. 2014,
9.23

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Met Gala rdeča preproga Kim Kardashian Beyonce Charlize Theron Rihanna Anna Wintour

Torek, 6. 5. 2014, 9.23

7 let, 12 mesecev

Spektakularne obleke na Met Gala (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav je večina obiskovalcev in obiskovalk prireditve Met Gala očarala v oblekah umirjenih barv, so se nekateri gostje odločili za spektakularne kroje in barve.

Prireditev Met Gala, kjer zbirajo sredstva za Inštitut Anne Wintour, ki v Metropolitanskem muzeju v New Yorku razstavlja zgodovinski pregled mode, vsako leto služi tudi kot idealna priložnost, da se zvezdniki in zvezdnice pokažejo v svojih najbolj glamuroznih opravah.

Serijo oblek umirjenih barv in krojev so letos popestrile nekatere zvezdnice, ki so si drznile več. Lupita Nyong'o je bila na primer deležna precejšnje pozornosti, saj se je prireditve udeležila v Pradini frfotavi zeleni obleki, tudi tokrat pa so bile oči uprte v Kim Kardashian in njeno Lanvinovo obleko z visokim izrezom, ki je razkrival njena stegna, zaradi česar so jo paparaci ujeli tudi med razkazovanjem spodnjic.

Reese Witherspoon se je letos očitno oblekla v Elle iz filma Blondinka s Harvarda, saj je nosila rožnato obleko Stelle McCartney, zakonca Beckham pa sta se držala črno-bele klasike. Victoria Beckham je na prireditev seveda prišla v lastni kreaciji.

V belem je tokrat bila tudi Rihanna, ki je v obleki Stelle McCartney razkazovala svoj hrbet, Charlize Theron pa je očarala v beli Diorjevi obleki. Na prireditvi jo je spremljal njen partner Sean Penn.

Sarah Jessica Parker se je na rdeči preprogi fotografom nastavljala v razkošni obleki Oscarja de la Rente, ime oblikovalca pa je bilo z rdečo izvezeno kar na dnu obleke. Rachel McAdams je prisegala na umirjeno kožno barvo v obleki Ralpha Laurena. Kožna barva je bila tudi sicer dobro zastopana, v njej je blestela Blake Lively, ki je nosila Guccijevo obleko.

V črnem je bila tokrat Beyonce, ki je na prireditev prišla v Givenchyjevi obleki, prav tako v črnem pa je bila Kristen Stewart, ki je nosila Chanelovo obleko s perjem.

Ne spreglejte