SiolNET. Trendi Moda
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenskemu modelu uspelo pri eni največjih modnih trgovin na spletu

1,58

termometer

Mitja Nadižar |  | Foto: Asos
Foto: Asos

Mitja Nadižar, ki je leta 2014 postal mister Slovenije, žanje velike uspehe v tujini, saj so ga prepoznali pri spletni trgovini Asos, ki z modnimi kosi oskrbuje ves svet.

Slovenski manekeni so v tujini vedno bolj uspešni. Prepoznavajo jih velike znamke in prestižne modne hiše, veliko teh manekenov pa prihaja izpod okrilja Erika Ferfolje, modnega agenta in organizatorja projekta Mister Slovenia.

In prav nekdanji mistri osvajajo največ tujih modnih znamk, zadnji v vrsti je Mitja Nadižar, ki je leta 2014 postal mister Slovenije, na svetovnem izboru pa se uvrstil med peterico najlepših. Njegov obraz lahko trenutno zasledimo na spletni strani Asos, ki velja za eno največjih in najboljših spletnih modnih trgovin na svetu.

Mitja Nadižar | Foto: Promo material Foto: Promo material

"Asos je zelo navdušen nad Mitjo. Prvič je snemal za njih decembra, od takrat pa ga praktično vsak teden želijo na svojem promocijskem gradivu," nam je zaupal Mitjev agent Erik Ferfolja in dodal: "To pomeni, da je Mitja ves čas razpet med Slovenijo in Londonom, kjer snema za njihovo znamko. Od začetka verjamem v Mitjo in nisem presenečen, smo pa vsi zelo veseli, ko se stvari izidejo in se vse uresniči."

Erik je še razkril, da je Mitja navdušen nad znamko in profesionalno ekipo, ki ustvarja reklamno gradivo, tako da se z veseljem vrača v britansko prestolnico, saj si ga zaželijo čedalje večkrat.

Mitja Nadižar | Foto: Promo material Foto: Promo material

Mitja Nadižar | Foto: Promo material Foto: Promo material

Mitja Nadižar | Foto: Promo material Foto: Promo material

"Z znamko, kot je Asos, mi je bilo in mi bo zelo lepo delati tudi v prihodnosti. V nasprotju s preostalimi deli, ki sem jih opravljal, oni delajo na zelo sproščen in zanimiv način. Spoznal sem že veliko ljudi v podjetju in vsi so zelo prijazni. Lepo poskrbijo za svoje modele in jim omogočijo vse, kar potrebujejo. Zelo sem navdušen, da me tolikokrat pokličejo in najamejo za delo, saj je to dobra referenca za model. Nima ravno vsak možnosti delati za tako veliko podjetje, tako da delo pri njih zelo cenim. Še toliko bolj sem bil vesel, ko sem ugotovil, da so z menoj zelo zadovoljni," nam je povedal Mitja.

Zelo uspešni na tujem trgu so tudi modeli Tomaža Miheliča, ki nam je razkril, da imamo v Sloveniji veliko manekenskega potenciala.

Mitja sicer ni edini Slovenec, ki sodeluje z Asosom. Tja se je uspelo prebiti tudi Mateji Škraba z njeno znamko Frachella ter sestrama Katarini in Dominiki Bučar z znamko Boopacks.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 45
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin