SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča CCC

Foto: Thinkstock, CCC

  • Messenger
  • Messenger

Sanjate o spremembi? Prijavite se na pravo stilsko preobrazbo.

moda trendi stilska preobrazba |  | Foto:
Vsebino omogoča CCC

Foto: Thinkstock, CCC

Znate prebuditi fatalko v sebi? Kdaj ste si nazadnje privoščili nekaj ur samo zase in za tista majhna razvajanja, po katerih se počutite kot boginja? To jesen smo se odločili, da je čas, da eni izmed vas uresničimo prav posebne sanje. Zaupajte nam svojo zgodbo in se prijavite na edinstveno jesensko preobrazbo.

Ženske se pogosto nezadovoljno opazujejo v ogledalu in iščejo napake, ki kvarijo njihov videz. V resnici pa bi morale poiskati način, kako poudariti svojo ženstvenost. Vsaka ženska je lepa, posebna in unikatna. Tega bi se morala zavedati prav vsaka, ne glede na starost ali okolje, v katerem preživlja vsakdan. In prav s tem namenom smo organizirali ta edinstven jesenski natečaj: da bi vam pokazali, kako poiskati skrito usodno žensko v sebi.

Kaj vas čaka na stilski preobrazbi?

Eno izmed vas bodo za en dan v roke vzeli strokovnjaki s področja mode in profesionalnega ličenja. Pogovorili se bodo z vami o vaših željah, strahovih in pričakovanjih ter vam omogočili razvajanje z veliko začetnico.

Vsaka ženska mora v sebi poiskat tisto pravo ženstveno plat, pri tem pa ji lahko pomaga tudi izbira pravega outfita, ki bo poudaril njene največje atribute. Za to bo poskrbela priznana in izkušena blogerka in modna svetovalka Brigita Potočki. Za vas bo pripravila tri različne stajlinge in vam pri tem dala dragocene nasvete, kako v sebi prebuditi pravo fatalko – prav vsak dan in ob vsaki priložnosti.

ličenje | Foto:

Da bo vaš novi outfit resnično popoln, pa bo poskrbela trgovina CCC – s trendovskimi čevlji in torbicami, ki so nas to jesen popolnoma prevzeli.

Piko na i vašemu novemu videzu bo pričarala profesionalna vizažistka, ki vas bo naučila malih trikov ličenja.

Da bo dan resnično potekal v zvezdniškem slogu, pa bo poskrbel tudi naš fotograf – pod sojem fotografskih žarometov boste zažareli kot še nikoli do zdaj. To bo nedvomno pravi začetek vaše preobrazbe.

moda trendi stilska preobrazba | Foto:

Začnemo že danes: prvi namig za popoln jesenski stajling

To jesen so nedvomno pri vsakem vašem stajlngu pomembni čevlji. Trendi narekujejo predvsem dvoje: gležnjarje in nujno tudi gležnjarje! Prav ste prebrali in pri tem ne pozabite: raznovrstnost je rdeča nit vaših jesenskih korakov. S peto, gumijastim podplatom, platformo, vezalkami, zakovicami ali toplim kožuhom – to jesen je dovoljeno prav vse, pomembno je le, da izberete takšne, ki najbolje odražajo vaš stil in ki se bodo najbolj podale vašemu odločnemu koraku.

CCC | Foto:

In prav z mislijo na različne okuse so letos v trgovini CCC poskrbeli za vse. Njihove police so že napolnjene s pisano ponudbo jesenskih čevljev. V ospredju so seveda gležnjarji, izbirate pa lahko tudi med različnimi škornji in supergami, ki bodo tudi to sezono krojile ulično modo.

Poiščite svoj navdih v trgovinah CCC:

Klasični gležnjarji, ki jih lahko nosite za vse priložnosti in kombinirati tako s kavbojkami kot bolj elegantni poslovni obleki. | Foto: Klasični gležnjarji, ki jih lahko nosite za vse priložnosti in kombinirati tako s kavbojkami kot bolj elegantni poslovni obleki. Bodite samosvoji in malo bolj drzni – obujte igrive gležnjarje z modnimi črnimi vezalkami in sijajem, ki bo vašemu stajlingu dodal kanček prefinjene elegance.  | Foto: Bodite samosvoji in malo bolj drzni – obujte igrive gležnjarje z modnimi črnimi vezalkami in sijajem, ki bo vašemu stajlingu dodal kanček prefinjene elegance. Pete, športni podplat in kovinski dodatek, ki izžareva pravi značaj svobodne bojevnice.  Za skakanje po lužah in za romantične sprehode po parku.  | Foto: Pete, športni podplat in kovinski dodatek, ki izžareva pravi značaj svobodne bojevnice. Za skakanje po lužah in za romantične sprehode po parku.

Da bo vaše jesensko pohajkovanje v pravem slogu, pa ne pozabite na torbico! Letos so v ospredju jesenski barvni odtenki in praktične oblike, ki jih lahko nosite za različne priložnosti.

Dober stajling dopolnjujejo skrbno izbrani čevlji in modna torbica, ki jo lahko kombinirate za različne priložnosti. | Foto: Dober stajling dopolnjujejo skrbno izbrani čevlji in modna torbica, ki jo lahko kombinirate za različne priložnosti.

Po jesensko obutev v trgovino CCC

Trgovine CCC so pravi raj na zemlji: pestra izbira najbolj modnih čevljev in torbic za vse okuse ter za najrazličnejše priložnosti.

Vstopite v eno izmed trgovin po vsej Sloveniji in se obujte za modno in sproščeno jesen.


Ste z nami? Prijavite se!

Prijave na nagradno igro so končane. Ime srečne izbranke bomo objavili v kratkem.

NAGRADA:

Stilska preobrazba z Brigito Potočki s čevlji in torbicami iz trgovine CCC.

Profesionalno ličenje

Studijsko fotografiranje

Nagrada ob koncu stilske preobrazbe: torbica iz trgovine CCC.

delitve: 73
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin