SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Razkrivamo: domače in tuje zvezdnice z neverjetno podaljšanimi trepalnicami!

Oglasno sporočilo

Pozabite na umetne trepalnice, ki uničujejo vaše naravne, hkrati pa lahko delujejo tudi zelo izumetničeno! Številne znane Slovenke in Hrvatice so že odkrile način, kako hitro in učinkovito do naravno podaljšanih trepalnic, te pa si lahko pričarate tudi vi!

Kako?

Preprosto! Če ste bili še do danes prepričani, da lahko čudovit pogled z ultra dolgimi trepalnicami dosežete le z obiskom lepotnega salona, kjer vam bodo nadeli umetne, ste se zmotili. Tudi na našem tržišču se je namreč že pojavil popolnoma naraven serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki mu zaupajo tudi številne domače in sosednje zvezdnice, med njimi denimo Iris Mulej, Lana Jurčević, Jasna Kuljaj, Oriana Girotto, Antonija Šola, Jana Koteska, Ula Furlan in številne druge!

Fantastičen napredek Jasne Kuljaj (levo) in Iris Mulej (desno) po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Fantastičen napredek Jasne Kuljaj (levo) in Iris Mulej (desno) po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash.

Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji, ki že v 2 do 4 tednih poskrbi za daljše, bolj goste, temnejše in polnejše trepalnice, deluje pa tudi na obrveh, zato lahko pozabite še na japonsko vrisovanje. Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču, ki jo lahko uporabljate tudi, če imate občutljive oči. Ob uporabi seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash se namreč ne boste srečali z nadležnim pekočim občutkom ali dražečimi očmi, saj je popolnoma brez stranskih učinkov, priporoča pa ga tudi magistra farmacije Nina Šurbek Fošnarič: "Nad serumom za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit."

Poleg tega, da so vaše trepalnice veliko opaznejše, pa serum Lux-Factor Eyelash spodbuja tudi rast novih trepalnic in pomaga preprečevati lomljenje ter izpadanje starih. Primeren je za vsakodnevno uporabo, poskrbel pa bo tudi za make up efekt brez uporabe maskare!

Preberite še, kaj so o serumu za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash povedale znane Slovenke in Hrvatice!

Lana Jurčević, pevka

"Danes lahko celo trepalnice 'vzgojiš'. Poskusila sme že s permanentnim podaljševanjem, vendar mi je bilo naporno hoditi na popravke, pa sem se odločila, da jih odstranim … Ta serum pa zares deluje."

Jasna Kuljaj, televizijska voditeljica

"Že po enem tednu terapije z Lux-Factor Eyelash serumom so moje trepalnice postale bolj polne in na dotik močnejše. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj tudi risanje loka z barvico ni več potrebno."

Iris Mulej, nekdanja mis Slovenije in manekenka

"Tako dolgih in gostih trepalnice nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice z Lux-Factor Eyelash terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni potrebno vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare."

Antonija Šola, pevka

"Med vso ponudbo kozmetike na našem tržišču zadnje čase prednost dajem naravni kozmetiki. Pomembno mi je tudi, da proizvodi niso testirani na živalih in zato prisegam na Lux-Factor."

Oriana Girotto, igralka in voditeljica

"Narava mi je podarila dolge in precej goste trepalnice, zato, roko na srce, se mi uporaba seruma ni zdela potrebna, saj sem menila, da po tretmaju ne bi bilo videti velike razlike, a že po 3 tednih rednega nanosa so moje oči krasile vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice, pripravljene tudi bolje sprejeti ličilo za trepalnice ... večkrat me zdaj ljudje sprašujejo, ali nosim umetne."

Jana Koteska, manekenka in notranja oblikovalka

"Za srečo so pomembne res majhne stvari, kot npr. dolžina trepalnic. Lux-Factor serum za rast 'trepk' je zakon!"

Ula Furlan, televizijska voditeljica

"Pridno uporabljam serum za rast trepalnic Lux-Factor, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic na mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih. Super je!"

Podaljšajte svoje trepalnice tudi vi!

Prav zdaj lahko serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash naročite po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na www.lux-factor.com!

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin