Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 3. 2019,
8.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča L'Oreal

Natisni članek

advertorial L'Oreal Vichy nega kože

Sreda, 20. 3. 2019, 8.28

2 meseca, 1 teden

Priložnost za popolnoma nov začetek je že tu

Vsebino omogoča L'Oreal
ženska lepota | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Pred nami je prebujajoča se pomlad, ko si moramo privoščiti malce več razvajanja. Tudi koža potrebuje našo skrb, da bomo še bolj samozavestno zakorakale v sončno poletje.

Ženska koža v vsakem obdobju potrebuje drugačno nego. Če sledimo njenim potrebam in ji ponudimo najboljše, kar je tisti hip na voljo, bomo lahko mladostni sijaj obdržale še dolgo v zrela leta. Čas za ciljno nego je, ko nas začenjajo skrbeti prve malce globlje gube na obrazu in ko namesto razkritega vratu ter dekolteja raje oblečemo puli in se ovijemo v šal.

ženska lepota | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Za še boljše počutje v svoji koži poskrbimo na naslednje načine:

  • Neovadiol Vichy | Foto: Če že nismo fizično aktivne, se začnimo redno gibati. Sprehodi delajo čudeže!
  • Če obožujemo hitro pripravljeno hrano, začnimo uživati v pestrosti okusov sveže zelenjave in sadja. Hrepenenje po sladicah preusmerimo v iskanje prigrizkov, ki nas bodo oskrbeli s hranilnimi snovmi in ne le s praznimi sladkorji. Iz oreščkov, suhega sadja in različnih semen lahko pripravimo tako neverjetno slastne slaščice!
  • Spomnimo se na vse hobije, ki so nas napolnjevali z življenjsko energijo. Zdaj je čas, da jih ponovno obudimo.
  • Preverimo, kje se lahko naučimo česa novega. Nova znanja in veščine nas bodo pomladila.

Blagodejna nega zahtevne kože

Neovadiol Vichy | Foto: V svoji koži se bomo počutile ljubljene, če jo bomo že zgodaj začele skrbno negovati, predvsem pa ji moramo ponuditi izdelke, ki jo podpirajo v času največjih sprememb.

S primerno nego lahko koži povrnemo nekaj izgubljene čvrstosti in sijaja.

Izguba čvrstosti kože se že po 40. letu začne kazati na treh ciljnih območjih: pojavljajo se gube tudi na vratu in dekolteju, spreminjajo se obrazne poteze, na spodnjem delu obraza pa začenjamo opažati prve znake ohlapnosti.

Poleg teh sprememb opažamo, da koža postaja bolj suha, hrapava, brez sijaja, elastičnosti in polnosti.

Nega naj sledi našim letom

VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT | Foto: Negovalni režim se mora v času prehoda v zrelejše obdobje spremeniti, tako kot se spreminjamo same. Začnimo zares negovati svojo kožo in ji ponudimo najboljše učinkovine.

Vichy je ženskam, ki si želijo uživati v svoji koži, ponudil inovativno, klinično preverjeno linijo izdelkov Neovadiol.

V to linijo spadajo nadomestni kompleks - napredna obnovitvena nočna in dnevna nega za različne tipe kože, nega za gosto in gladko kožo za predel okoli oči in ustnic, hranljivi balzam za gostoto kože ter novost, Neovadiol Phytosculpt za preoblikovanje kontur obraza in učvrstitev vratu.

Vsakodnevni tretma za čvrsto kožo

Neovadiol Phytosculpt je nova linija za nego kože, ki poleg obraza temeljito neguje tudi vrat in dekolte, kjer se leta najbolj poznajo.

praprot | Foto: Izdelki te linije se hitro vpijejo, imajo nelepljivo teksturo in nam po nanosu zagotavljajo občutek udobja. Vichy svetuje uporabo nege Neovadiol Phytosculpt dvakrat na dan kot del jutranje in večerne rutine za nego vratu, obrazne poteze in dekolteja.

Glavna učinkovina v negi Neovadiol Phytosculpt je zeliščni izvleček iz listov divje praproti fitosterol, ki izboljša obnavljanje povrhnjice, poveča debelino povrhnjice in kakovost kožne pregrade, v kombinaciji z nadomestnim kompleksom s proxylanom in hialuronsko kislino, ki obnavlja čvrstost kože.

Poseben način nanosa za boljšo učinkovitost

Kremo segrejemo med dlanmi in jo v bogati količini nanesemo na kožo. Pri 32 stopinjah Celzija se balzam hitro vpije in omogoča blagodejno masažo vratu in obraznih potez. Ko se balzam ohladi, se preoblikuje v sloj, ki dvigne in učvrsti kožo.

V treh korakih do čvrste kože:

  1. Neovadiol Vichy | Foto: Z desno roko nanesimo kremo na levo stran vratu s krožnimi gibi ter jo vmasirajmo od osrednjega dela vratu proti čeljusti. Postopek ponovimo še na drugi strani vratu. S tem bomo poskrbeli za učvrstitev kože.
  2. Z dvema prstoma nežno ščipajmo kožo od sredine brade proti zunanjemu delu čeljusti. S tem bomo poskrbeli za napetost kože.
  3. Z obema rokama gladimo predel pod brado in vzdolž čeljusti s čvrstimi pritiski od sredine proti zunanjim delom. S tem bomo poskrbeli za preoblikovanje obraznih potez.

Učinkovitost so potrdile dejanske uporabnice

V klinični študiji, ki je trajala osem tednov, je sodelovalo 58 žensk, starih od 55 do 69 let. Uporabljale so nego Neovadiol Phytosculpt. Neovadiol Vichy | Foto:

  • 33% manjša ohlapnost kože spodnjega dela obraza
  • 25% manjša ohlapnost kože na vratu
  • 41% izboljšan izgled kože dekolteja.

 

 

Ne spreglejte