Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 2. 2014,
13.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Zac Posen poročna obleka valentinovo

Četrtek, 6. 2. 2014, 13.39

8 let

Prihaja nevesta v obleki Zac Posen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Modni oblikovalec Zac Posen je končno razkril svojo prvo poročno kolekcijo za največjo ameriško trgovino s poročnimi oblekami David's Bridal.

Kolekcija Truly Zac Posec, ki je od danes v redni prodaji, ima sedem različnih romantičnih stilov, od satenastih oprijetih oblek do oblek v stilu princesk z veliko tila.

"Počaščen sem, da pri kolekciji Truly Zac Posen sodelujem z David's Bridal, saj smo tako skupaj ustvarili ljubezenska sporočila za neveste od vsepovsod. Vsak dizajn v tej kolekciji prikazuje romantično ženstvenost s silhuetami, ki poudarijo žensko telo, medtem ko nevesta praznuje izjemen trenutek v svojem življenju," je povedal oblikovalec Posen.

Mojster ženstvenosti Zac Posen je znan kot mojster ženstvenosti in svoje veščine za oblikovanje oblek je z rdeče preproge dobro prenesel tudi na poročne obleke. Morda še bolj presenetljive kot sama kolekcija so cene oblek, ki so dokaj dostopne: od 870 do 1.550 evrov. Kolekcija vsebuje tudi posebne koktajl obleke za posebej urejene družice.

"Odkar smo napovedali novo sodelovanje z izjemno nadarjenim Zacom Posnom, so naši potrošniki nestrpno čakali datum, ko bomo njegove kreacije dali v prodajo," je dejal Brian Beitler, vodja trženja pri David's Bridal. "Njegova nova kolekcija govori o lepoti, milosti in glamurju, ki si jih zasluži vsaka ženska na svoj veliki dan, in veseli smo, da bodo imele lahko naše stranke kos iz kolekcije Truly Zac Posen v svoji omari."

V David's Bridal upajo, da bodo z novo kolekcijo poročnih oblačil Zaca Posna dosegli podoben uspeh, kot so s kolekcijo Vere Wang, ki je od leta 2011, ko so dali obleke v prodajo, ena od najbolj prodajanih kolekcij v trgovini.

33-letni Zac Posen je prvo kolekcijo predstavil staršem v dnevni sobi leta 2001. Od takrat je že nekaj let, njegova znamka pa je prerasla v svetovno prepoznavno in zaželeno modno blagovno znamko. Posen je pred to kolekcijo že oblikoval poročne obleke za estradnice, na poročni dan sta njegovi obleki nosili Portia de Rossi in Ellen Degeneres.

Ne spreglejte