SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

PREVERJENO: Kako izgubiti odvečno maščobo okoli trebuha?

Oglasno sporočilo

Slovenke je popolnoma obnorela revolucionarna krema za hujšanje, ki jo uporablja že več kot 10.000 zadovoljnih uporabnic, med njimi pa so tudi številne slovenske estradnice.

Preverili smo, zakaj je ta krema tako posebna, kakšna je njena sestava ter na katerih raziskavah temelji. Ugotavljamo, da ne gre za potegavščino, krema za oblikovanje postave resnično deluje. To potrjujejo tudi številne objave in fotografije zadovoljnih uporabnic na družbenih omrežjih.

 | Foto:

Kaj krema vsebuje in na čem temelji raziskava?

Gliciretinska kislina – naravni topilec maščob

V sklopu raziskave, ki so jo znanstveniki izvedli na univerzi v Padovi, so ugotovili, da gliciretinska kislina, glavna aktivna sestavina golostebelnega korena oz. Licorice, občutno vpliva na debelino podkožnih maščob. Z zaviranjem delovanja hormona kortizola zmanjšuje debelino maščob na problematičnih predelih, kot so stegna, trebuh, boki in zadnjica, kar pomeni, da s topično uporabo uspešno pomaga pri izgubi centimetrov na teh delih telesa.

V raziskavi je sodelovalo osemnajst žensk, starih od 20 do 33 let, z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani na enem stegnu uporabljalo kremo z gliciretinsko kislino, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri zadnjih po preteku enega meseca ni bilo nobenih sprememb v obsegu na nobenem izmed stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki predvidevajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim ITM.

Strokovnjaki s področja medicine, kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionistike ter farmacije so zato na podlagi omenjene raziskave razvili InTheLine, revolucionarno kremo, ki dobesedno topi maščobe. Na slovenskem trgu do zdaj še ni bilo podobnega izdelka, zato so uporabnice presenečene in navdušene nad hitrimi rezultati, ki jih lahko dosežejo celo brez diete.

Ali krema deluje?

Učinkovito delovanje kreme lahko potrdijo številne znane Slovenke, ki so med prvimi preizkusile kremo InTheLine in z njo dosegle vidne rezultate. Sproti so objavljale rezultate, ki jih lahko preverite na spletni strani.

Na voljo je nova, izboljšana formula

Po analizi rezultatov raziskave z univerze v Padovi ter rezultatov uporabnic kreme InTheLine, ki je bila poleti popolnoma razprodana, je ob koncu poletja na trg prišla druga generacija kreme InTheLine za oblikovanje postave z izboljšano formulo. Nova krema vsebuje 2,5 odstotka gliciretinske kisline, pridobljene iz golostebelnega korena. Raziskava v Padovi je namreč pokazala, da prav takšen odstotek aktivne sestavine najbolj učinkovito deluje na podkožne maščobe. Pomožne sestavine, kot so rhodiola in izvlečki citrusov, ter naravni hranilni olji sončnic in cipres, pa pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino Licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Boljše od pričakovanih in vidne že v dveh tednih!

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme InTheLine zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako vidni rezultati prišli še hitreje! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa se priporoča redna uporaba.

Rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih. Preverjeno. | Foto: Rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih. Preverjeno.

 

 

 

 

 

 

 


Krema InTheLine je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot 10 000 Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno deluje.

Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov:

-    od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma,
-    do šest centimetrov – dvomesečni tretma,
-    več kot šest centimetrov – tromesečni tretma ali mesečna naročnina.

Ob nakupu kateregakoli tretmaja prejmete dve darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov. | Foto: Ob nakupu kateregakoli tretmaja prejmete dve darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov.

NAROČILA
ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA PROMOCIJSKA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu na številki 070 204 205.

NOVO – MESEČNA NAROČNINA: Poskrbite, da boste imeli kremo InTheLine vedno na zalogi in da vam je ne bo zmanjkalo, niti ko ne bo na voljo za naročilo za nove uporabnike (ker so zaloge omejene). Zagotovite si letno zalogo kreme InTheLine z mesečno naročnino – vsakih 30 dni vam bomo na dom dostavili kremo za hujšanje InTheLine in nič več vam ne bo treba skrbeti, da vam je bo zmanjkalo! Naročnino lahko kadarkoli prekinete ali spremenite. Ne zamudite in se naročite!

Priporočamo: Pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin