Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 8. 2014,
9.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

emmy nagrade rdeča preproga

Torek, 26. 8. 2014, 9.31

8 let

Noč enobarvne elegance in razgaljenih ramen (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rdečo preprogo podelitve emmyjev so zaznamovale glamurozne, enobarvne obleke, v katerih so zvezdnice razkazovale predvsem svoje rame in občasno dekolteje.

Na rdeči preprogi so najbolj izstopale zvezdnice v rdečem. Tako sta najbolj navdušili prvi dami Oglaševalcev, Christina Hendricks in January Jones. Prva se je odločila za oprijeto rdečo obleko z zlatimi detajli, plavolasa Betty iz serije pa je blestela v razkošnem krilu.

Za rdečo so se odločile tudi Claire Danes iz serije Domovina, Gabourey Sidibe iz serije American Horror Story ter Kaley Cuoco-Sweeting iz serije Veliki pokovci.

Za rumeno in oranžno sta se odločili Kate Walsh iz serije Zasebna praksa, ki je isto vlogo prej igrala v seriji Talenti v belem, ter Kerry Washington iz serije Škandal.

Iz rdeče v rožnato so se prelivali odtenki krila, ki ga je nosila Lena Dunham, igralka in avtorica serije Punce, ki je prelivanje sklenila z rožnato bluzo s kratkimi rokavi. Najsvetlejši odtenek je prihranila za skoraj belo pričesko. Nekoliko manj avanturistična je bila Allison Williams, ki v seriji Punce igra konservativno Marnie, ki se je oblekla v belino, ki je bila tudi sicer med pogostejšimi izbirami večera.

Za elegantno belino sta se namreč odločili tudi Kate Mara iz serije Hiša iz kart in Anna Chlumsky, svetovalka podpredsednic v seriji Podpredsednica.

Siva in srebrna se je lepo podala svetlolasima zvezdnicama Kiernan Shipka in Gwen Stefani. Mladenka, ki v Oglaševalcih igra hči Dona Draperja, je navdušila s srebrnimi poudarki okrog pasu, pevka Gwen Stefani pa je bila ena redkih na rdeči preprogi, ki je pokazala, da ne nosi spodnjega perila.

Temno sivo s pridihom modre sta si privoščili Debra Messing, nekoč Grace v Will in Grace, danes pa Julia Houston v seriji Smash, ter Julia Roberts, ki igra v televizijskem filmu The Normal Heart, ki govori o epidemiji aidsa v New Yorku v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.

Črnina je bila tokrat rezervirana za kraljice in čarovnice, saj sta v črni na rdeči preprogi pozirali Lena Headey iz Igre prestolov in Sarah Paulson iz American Horror Story.

Ne spreglejte