SiolNET. Trendi Moda
3,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nina Šušnjara se je z dostopnimi cenami približala svojim oboževalkam

3,93

termometer

Foto: Bojan Puhek

Naša priznana modna oblikovalka je prva v Sloveniji na trg poslala kose z dostopnimi cenami.

Kreacije modnih oblikovalcev marsikdo občuduje, a le malokdo si jih lahko privošči. Medtem ko so tuji oblikovalci svojim strankam že ponudili cenovno dostopnejše linije (na primer Marc By Marc Jacobs), smo v Sloveniji to dobili šele zdaj. Za ta korak se je prva odločila modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki jo že dolgo občudujejo mlada dekleta.

Nina nam je na sinočnji predstavitvi kolekcije SNYR, ki bo na voljo v trgovini Omara, povedala, da je to storila ravno zaradi svojih občudovalk. "Veliko deklet podpira mojo znamko, me zvesto spremlja na družabnih omrežjih in to sem naredila zanje." Mlada oblikovalka bo tudi večkrat obiskala trgovino in svetovala strankam, ki bodo želele kupiti njene kose.

Foto: Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Visoka moda se preveč odmika od ljudi

Dostopnejšo kolekcijo je Nina ustvarila s pomočjo Lucije Gubenšek, ki je poskrbela za poslovni del. Sta partnerici, kar Nini močno olajša delo. "Lucija ima pravo poslovno žilico in za to je zaslužna predvsem ona. Sama se nikoli nisem lotila tega, saj je to resen proces, sem si pa vedno želela narediti dostopno linijo, saj se mi zdi, da se visoka moda preveč odmika od ljudi. S tem projektom smo se jim vsaj malo približali. Cene so dostopne, a še vedno ne takšne kot v H&M, saj žal nimamo takšne delovne sile. Sem pa zelo vesela, da je to zaživelo in da si bo več ljudi lahko privoščilo moje kose."

V zgornji galeriji si oglejte še več utrinkov s predstavitve kolekcije SNYR in cene kosov.

Z ekipo je ustvarila zelo uporabne kreacije, pravi in dodaja, da je na novo definirala klasične kose. "Primeri so za vse priložnosti, a so dizajnerski in še vedno malce drugačni. V krojih so zelo dodelani."

Foto: Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Zadovoljili bodo ženske, ki rade izstopajo

Trgovina bo redno ponujala nove Ninine zamisli, ponudbo bodo obnavljali tedensko, pravi Lucija. "Če bomo videli, da je en model zelo uspešen, ga bomo ponudili v različnih barvah in materialih. Samo kolekcijo bomo ves čas nadgrajevali." Za kotiček v omenjeni trgovini sta se Lucija in Nina odločili predvsem zato, ker vanjo zahajajo modno ozaveščene ženske, ki hočejo izstopati. "Pomembno jim je, da so v koraku s trendi. Vedno smo se zgledovali po Italijankah, trgovina Omara pa je ena izmed tistih, ki poskrbi, da ti trendi res hitro pridejo na slovensko sceno." V Ninino kolekcijo je vključila tudi nakit mlade oblikovalke nakita Urše Zrnec, ki dopolnjuje kose SNYR.

Nina in Lucija sta združili moči. Nina in Lucija sta združili moči. Foto: Bojan Puhek

Lucija pravi, da ona udejanji tisto, kar si Nina zamisli, njeno delo je, da potiska znamko naprej. Tako bo poskrbela tudi, da bo Ninina kolekcija na voljo tudi v Italiji in Avstriji, kamor se namerava širiti Omara.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 223
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin