SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nagradna igra Visa pomlad 2015 se je končala s predajo glavne nagrade

4

termometer

Pomladna nagradna igra Vise Europe 2015 se je končala z velikim finalom, predajo glavne nagrade fiat 500X City Look s slovesnostjo v ljubljanskem lokalu Špica caffe.

Direktorica Visa Europe za Slovenijo Alenka Mejač Krassnig je nagrado predala srečni dobitnici iz Ljutomera, Tadeji Ivančič.

Nagradna igra Visa pomlad 2015

Za sodelovanje v nagradni igri Visa pomlad 2015, ki je trajala od 4. maja do 3. julija, so bili sodelujoči spodbujeni k uporabi njihovih Visa kartic pri nakupih na prodajnih mestih v Sloveniji. Možnost za osvojitev glavne nagrade, avtomobila fiat 500X City Look, je bila ob pogostejši uporabi kartice Visa večja.

Alenka Mejač Krassnig je ob predaji glavne nagrade povedala: "Uporaba Visine kartice je vedno prednost – uporaba je namreč preprosta, varna in priročna. Včasih pa je ob uporabi kartice Visa mogoče osvojiti tudi fantastične nagrade, kot je recimo avto, ki smo ga danes predali srečni dobitnici. Kot eno izmed najhitreje rastočih podjetij plačilnih tehnologij tako v Sloveniji kot tudi v regiji težimo k temu, da našim uporabnikom ponudimo tehtne in jasne razloge, da uporabljajo Viso pri njihovih vsakodnevnih, večjih in manjših nakupih."

Glavna nagrada gre v Ljutomer

Dobitnica glavne nagrade Tadeja Ivančič iz Ljutomera je ob predaji avtomobila dejala: "Še vedno se spomnim transakcije, ki mi je prinesla glavno nagrado. To je bil nakup živil v bližnjem supermarketu."

O družbi Visa Europe

Visa Europe je podjetje za plačilno tehnologijo, ki je v lasti in ga upravljajo članske banke ter drugi ponudniki plačilnih storitev v 37 državah v Evropi.

Visa Europe velja za središče plačilnega ekosistema, saj se ponaša s storitvami in infrastrukturo, ki milijonom evropskih potrošnikov, podjetij in vladnim institucijam omogoča elektronska plačila. Člani družbe Visa Europe so pristojni za izdajo bančnih kartic, vzpostavljanje partnerstev s prodajalci in določanje višine bančnih stroškov za potrošnike in prodajalce. Visa Europe je največji transakcijski procesor v Evropi, saj je odgovorna za obdelavo več kot 16 milijard plačilnih transakcij letno, kar znese največ 1.626 transakcij na sekundo.

Trenutno je v Evropi v obtoku več kot 500 milijonov kartic Visa in vsak 1 evro od zapravljenih 6 evrov je plačan s kartico Visa. Skupna poraba s karticami Visa presega 2 bilijona evrov letno, od tega je za 1,5 bilijona evra plačil izvršenih na prodajnih točkah.

Družba Visa Europe, ki od leta 2004 posluje ločeno od Visa Inc. in podružnice v Veliki Britaniji, ima ekskluzivno, nepreklicno in stalno licenco za poslovanje v Evropi. Družbi v partnerskem sodelovanju omogočata plačevanje s karticami Visa v več kot 200 državah po svetu.

Za več informacij obiščite www.visaeurope.com.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin