Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 2. 2013,
9.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

golota

Sobota, 9. 2. 2013, 9.39

8 let

Na Grammyjih nič več bradavičk, prsi in zadnjic!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Letos organizatorji podelitve glasbenih nagrad grammy zvezdnicam ne bodo dovolili škandalov na rdeči preprogi , saj so postavili stroga pravila oblačenja.

Organizatorji Grammyjev, podelitve najprestižnejših glasbenih nagrad popularne glasbe, imajo očitno dovolj, da se po prireditvi govori in piše le o škandalih in oblekah. Pred nedeljsko podelitvijo letošnjih grammyjev so namreč sporočili, da bo na rdeči preprogi in na odru veljalo nekaj strogih oblačilnih pravil.

Zvezdniki so tako menda od producentov dobili podrobna navodila, ki jih lahko na kratko opišemo s stavkom: "Oblecite se priložnosti primerno." Ker podelitev v živo prenaša tudi televizija, se želijo izogniti neljubim incidentom, kot je bila recimo razkrita dojka Janet Jackson med finalom pokala Super Bowl pred leti ali prosojen kostum, ki ga je pred dvema letoma med nastopom nosila Pink.

In čemu naj se zvezdniki, predvsem pa zvezdnice, letos izognejo? "Poskrbite, da bodo ženske prsi in zadnjice primerno zakrite," so zapisali organizatorji, ti odsvetujejo tudi obleke z izrezom ob straneh, ki pogosto razkrivajo obris prsi. "Prosimo, da se izognete prosojnim materialom, skozi katere bi se lahko videle bradavičke, prepričajte pa se tudi, da je področje genitalij primerno zakrito."

Navodila za oblačenje na Grammyjih se dotikajo tudi neprimernega oglaševanja in izkoriščanja priložnosti za promocijo blagovnih znamk. Tako so neprimerne majice z vidnimi logotipi in napisi, značilnimi za določene znamke.

Ne nazadnje, še opozarjajo organizatorji, je to prireditev, ki slavi glasbeni talent, ne pa priložnost za razkazovanje gole kože. Nekaj najbolj kontroverznih grammyjevskih toalet si lahko ogledate spodaj.

Ne spreglejte