Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2019,
6.00

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Ura

Ponedeljek, 26. 8. 2019, 6.00

4 leta, 7 mesecev

Športna ura, ki poide v nekaj sekundah

Moški so ponoreli za modnim dodatkom, ki je veliko več kot le ura

Oglasno sporočilo

Zelo majhen odstotek ljudi ne nosi ure, čeprav lahko točen čas v vsaki sekundi preverite na mobilnem telefonu, od katerega se v današnjem času nihče ne loči. Tisti, ki vsakodnevno nosijo ročno uro, zelo dobro poznajo občutek, ki je najbolj podoben nelagodju, ko jo slučajno pozabijo doma. Razlog je preprost. Ure že dolgo ne predstavljajo samo svoje prvotne funkcije – prikazovanja časa.

Delta Q | Foto:

Danes je proizvodnja ročnih ur dvignjena na raven, o kateri prej ni bilo mogoče niti sanjati. Tako imamo različne kategorije ur, ki jih kupimo glede na svoje potrebe in želje. Elegantne ure so bile vrsto let glavne na trgu, vendar jih je nedolgo tega s prestola izrinila multifunkcionalna športna ura. Samo en pogled je dovolj, da ugotovite, zakaj je temu tako, in po mnenju mnogih moških je to povsem upravičeno!

Multifunkcionalni dodatek vsakega športnika

Moški imajo radi ročne ure s številnimi funkcijami, in tako je že od nekdaj. Razlog morda tiči v tem, da gledajo preveč filmov, v katerih iz majhnih ur skoči odrešilna rešitev. A kljub temu nihče ne more reči, da ni "kul" pritisniti na gumb na uri, zaradi česar se potem zgodi nekaj neverjetnega. Iz ure Delta Q, o kateri danes govorimo, s pritiskom na gumb ne bo nič skočilo, se pa zgodijo stvari, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. In to je nekakšna vrsta čarovnije, mar ne?

Proizvajalci ur poskušajo ugoditi vsem željam kupcev, vendar jih je preveč, da bi lahko vse realizirali v enem majhnem ohišju. Kar so sedaj dosegli s to uro, je za moške, ki so fizično aktivni, zadetek v polno. Poleg osnovnih funkcij, ki jih ima vsaka ura, Delta Q ponuja tudi nekaj drugačnega. Digitalni zaslon in osvetlitev ozadja, ki se vključi po potrebi, lastniku omogoča, da lahko kadarkoli jasno vidi številke in izbrane funkcije. Pas za uro je nastavljiv in izjemno udoben ter vas ne bo oviral med opravljanjem različnih aktivnosti. To uro še posebej cenijo športniki, ki jim je pomembno, da imajo štoparico in merilnik utripa. Dodaten plus je, da lahko tudi ponoči jasno vidijo, kakšen vmesni čas imajo, ne da bi prekinili dejavnost.

Delta Q | Foto:

Močno športno ohišje in vodoodporen mehanizem

Čeprav bodo največ koristi od te ure imeli moški, ki imajo radi fizično aktivnost, je Delta Q izjemno iskan model ure tudi med moškimi, ki jo nosijo iz drugih razlogov. Ohišje močnega videza se popolnoma ujema s slogom moških, ki niso v svetu športa. Ura deluje drago, poželjivo in to je tisto, zaradi česar je edinstvena in privlačna za moške z različnimi interesi.

Pri tej uri vam ni treba paziti, da jo boste pred umivanjem rok, kopanjem ali plavanjem sneli z roke. Brez skrbi se lahko ukvarjate z vodnimi športi, ne da bi razmišljajli, ali bo kakšna kapljica našla pot do notranjosti ure. Prepričani ste lahko, da se to ne bo zgodilo, ker so se proizvajalci potrudili in za izdelavo uporabili le najboljše vodoodporne materiale! Dokaz za to so mnogi zadovoljni lastniki, ki si dneva ne morejo predstavljati brez ure Delta Q!

Investicija z digitalnim prikazom, ki se večkratno obrestuje

Tek, plavanje ali katero koli drugo dejavnost lahko zdaj spremljate z neverjetno natančnostjo. Ne potrebujete nekoga, ki bi gledal na štoparico in spremljal vaš napredek, ker lahko to sedaj storite sami. In to brez težav, saj lahko v vsakem trenutku dneva in noči jasno vidite zaslon ure. Ura se hitro in enostavno nastavi, zato med hojo ne boste imeli težav z dostopanjem do želenih funkcij. Četudi ne iščete ure, ki bo vaš spremljevalec pri športnih aktivnostih, ponovno razmislite o Delta Q:

  • kakovostna izdelava ure zagotavlja dolgotrajnost
  • moški dizajn z množico funkcij
  • udoben pas se prilagodi vsakemu zapestju
  • vodotesna ura olajša vaš vsakdan

Delta Q | Foto:

Seznam prednosti, ki govorijo v prid tej uri, je res dolg. Na vas je, da ugotovite, kaj vse lahko storite s to edinstveno uro. Naš nasvet je, da dopolnite svojo zbirko ur in zamenjate mobilne telefone, ki vam v številnih situacijah služijo kot štoparica. Mobilni telefon pustite doma in izberite tisto, kar je za vas najbolj praktično in kar vas ne bo oviralo. Imeti proste roke in nadzor nad vsem, kar počnete, je neprecenljivo.

Delta Q na prvi pogled deluje kot ura, za katero je treba odšteti veliko denarja. Resnica pa je, da je dostopna za vsak žep, kar predstavlja dodaten plus. Prav zaradi tega jo je težko najti, saj zaloge na našem tržišču hitro skopnijo.

Odločili smo se, da bomo razveselili vse naše bralce, ki želijo postati lastniki ure Delta Q. Stopili smo v stik z distributerjem in za vas pripravili posebno presenečenje. Za nakup multifunkcionalne in vodoodporne ure smo vam zagotovili 50 odstotni popust.

OPOMBA: Ponudba ni časovno omejena, vendar kljub temu ne izgubljajte časa. Zaradi velikega povpraševanja se lahko zgodi, da zaloga skopni, zato je najbolje, da se takoj odzovete!

Za nakup ure Delta Q po posebni ceni kliknite tukaj!

Ne spreglejte