Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 3. 2014,
8.32

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

spodnje perilo kopalke trgovina odprtje Lisca

Četrtek, 20. 3. 2014, 8.32

5 let, 8 mesecev

Mladostne in igrive zapeljivke sredi nakupovalnega središča (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenska blagovna znamka spodnjega perila je v največjem nakupovalnem središču v Ljubljani odprla prvo samostojno prodajalno spodnjega perila mladostne znamke Cheek.

Na enem od vogalov največjega nakupovalnega središča v prestolnici se je sinoči odprla nova prodajalna spodnjega perila in hkrati prva samostojna prodajalna Liscine mladostne znamke Cheek by Lisca.

Med filozofijo znamke Cheek nas je popeljala povezovalka večera Ula Furlan skupaj s plesalci in manekenkami, ki so predstavile tri sklope blagovne znamke: udobno in sproščeno linijo spodnjega perila, tisto bolj seksi in drzno ter linijo kopalk, ki so še posebej aktualne zdaj, ko smo z mislimi že pri poletni sezoni in morskih počitnicah.

Ob koncu predstavitve je Ula skupaj z direktorjem znamke Goranom Kodeljo prerezala trak pred vhodom v novo prodajalno, ki tudi z interjerjem izvrstno predstavlja mladostno eleganco in igrivost, ki sta značilni tudi za modele, barve ter vzorce spodnjega perila in kopalk.

Kakšne trende napoveduje Cheek? Linija prepleta sodobne modne trende z romantično nostalgijo, pomladne barve – letos so modni pasteli – pa popestrijo vzorci pik, kara, cvetlični potiski, volančki in pentlje.

Perilo je izdelano iz udobnih in naravnih materialov ter se lepo ujema tudi s kompleti spalnega programa – tu so na voljo spalne srajčke ter pižame z dolgimi ali kratkimi rokavi.

Pri kopalkah v ospredju retro pike in živahne barve Dekleta že razmišljamo o tem, kakšne kopalke bomo nosila to poletje. Lisca z linijo Cheek napoveduje retro prihodnost. Ljubki volančki, naborki, pike in žive barve z veliko detajli, kot so leseni biseri na vrvicah kopalk.

Različni kroji in modeli ponujajo dovolj opore tudi tistim z večjim oprsjem, nekatere modele kopalk pa za piko na i lahko nosimo na obeh straneh – v umirjeni enobarvni različici ali živahnem cikcak vzorčku.

Ne spreglejte