Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 10. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

puder PR članek

Nedelja, 27. 10. 2019, 7.00

4 leta, 6 mesecev

Lepotna inovacija za temeljito prekrivanje nepopolnosti, mozoljev in rdečice na obrazu

Oglasno sporočilo
Umbra Net Sales

Še nekaj mesecev nazaj je iskala čudež, ki bi učinkovito prikril izpuščaje in nepopolnosti na obrazu. Danes je ona tisto dekle, kateri zavidajo brezhiben make-up in na videz popolno polt. Njena skrivnost je pravzaprav zadnja novost v svetu kozmetike, ki odlično prekriva vse nepopolnosti na koži. Če tudi vas mučijo izpuščaji, akne, rdečica, pege, madeži in druge nepravilnosti na koži, preberite izpoved Ines Blagne, dekleta, ki je odkrilo skrivnost popolnega make-upa.

Od grdega račka do laboda

Umbra Net Sales | Foto:

Moje težave z obrazom so se začele, ko sem vstopila v puberteto. Sprva je bilo to normalno in vsi okoli mene so imeli podobne težave. Bila sem še premlada, da bi to skrivala z ličili, pa tudi potrebe po tem nisem čutila, ker stanje ni bilo tako resno. Sčasoma pa je postajalo iz dneva v dan slabše. Leta so minevala, a stanje na mojem obrazu se ni umirilo in nič ni pomagalo skriti teh grdih znakov pubertete. Upala sem, da bo minilo, ko ne bom več najstnica, vendar se to ni zgodilo.

Vse to je na meni pustilo velik pečat. Nisem se želela veliko pojavljati v javnosti, izogibala sem se tudi druženju in večernim zabavam. Moje življenje je večinoma temeljilo na učenju v sobi ali na kavi pri prijateljici, ker nisem želela hoditi v javnost več, kot sem morala. Akne sem poskušala odpraviti z vsemi možnimi rešitvami. Tudi, ko mi je uspelo, so na obrazu ostale grde brazgotine in madeži, česar pa ni bilo mogoče odstraniti. Za vsako praznovanje sem morala profesionalnim vizažistom plačati ogromno denarja, da so naredili nekaj z mojim obrazom, saj navadni pudri niso bili dovolj dobri in močni, da bi prekrili vso to grozo.

Težava se je še poslabšala, ko sem končala fakulteto in se nisem več mogla skrivati v hiši. Čas je bil, da se soočim s svetom. Misel, da bom morala osem ur sedeti z drugimi ljudmi, ki ne bodo mogli odvrniti pogleda z mojega obupnega obraza, me je navdajala z grozo.

Skrivnost popolnega obraza modnih blogerk

Umbra Net Sales | Foto: Ker sem se zavedala, da trajne rešitve za moje težave ni, sem vedela, da moram poiskati vsaj nek preparat, ki bi prekril moje nepravilnosti in izenačil polt, hkrati pa ne bo imel uničevalnega učinka na moj obraz, kot je to primer pri večini pudrov in korektorjev. Spet sem se, kdo ve kolikokrat že, podala v iskanje. Opazila sem, da je veliko modnih in lepotnih blogerk omenilo puder, ki naj bi zagotovil vse, kar potrebujem. Šlo je za neko inovacijo, zato sem bila zelo vesela, ko sem prebrala, da je pred kratkim prišel tudi na naš trg. Kaj mi je preostalo drugega, kot da izberem pravi odtenek, naročim in upam na ...

Ko sem čakala, da je prispel, sem temeljito raziskala, za kaj gre in zaradi česa se razlikuje od drugih. Skrivnost je v inovativni formuli, ki temelji na sestavinah, ki delujejo sinergistično, in sicer tako, da prekrivajo nepravilnosti in kožo naredijo brezhibno lepo. Pri tem pa je najpomembnejše to, da sestavine ne mašijo por, ne uničijo kože in ji omogočijo, da diha. Nestrpno sem čakala, da ga preizkusim in se prepričam, ali je vse to res ...

Čista in žametna koža zahvaljujoč bogati teksturi z visoko močjo prekrivanja

Umbra Net Sales | Foto: Moj puder je prispel po samo dveh dneh (jaz sem imela sicer občutek, kot da je minila cela večnost) in prišel je trenutek resnice. Takoj sem odprla in preizkusila korektivni puder Umbra. Ko sem ga nanesla na čopič za nanašanje pudra, sem najprej opazila njegovo razkošno in kremasto teksturo. Zdelo se mi je, da ne vsebuje olja in ne masti kože, kar je bilo zame izredno pomembno, saj takšni pudri mašijo pore in uničijo kožo. Ko sem ga nanesla na obraz, nisem čutila nobene teže, čeprav sem pričakovala, da bo puder, ki ima močno prekrivno moč, deloval tako, kot da imam masko na obrazu. Vendar pa se občutek teže in "maske" na obrazu ni pojavil niti po nekaj urah. Bila sem zelo vesela in zadovoljna, ker je ta korektivni puder nežen do kože.

Kar se tiče samega prekrivanja mozoljev, brazgotin in madežev, me je rezultat šokiral. Kot da so izginili pod plastjo tega pudra. Moja koža je bila videti žametna in rahlo obarvana ter ni izgledala, kot da sem nanesla tono pudra. Tudi barva pudra se je odlično zlila z barvo moje polti in tista grda razlika na vratu ni bila opazna. Puder se ni nabiral niti na gubicah, ki jih imam okoli oči. Bila sem več kot zadovoljna, zato sem želela pokazati svoj "novi" obraz javnosti, pa sem nanesla preostanek ličil in odšla v mesto.

Vrhunska in trpežna make-up podlaga, preizkušena po naravni poti

Umbra Net Sales | Foto: Ko sem se po napornem dnevu pogledala v ogledalo, sem imela kaj videti. Puder je bil še vedno tu, vse moje težave z obrazom so bile komaj vidne in koža je bila lepa in tonirana. Postalo je jasno – našla sem dolgo iskano pomoč za svojo problematično kožo na obrazu. Res je, da v povsem drugačni obliki od tiste, ki sem jo pričakovala, vendar je delovalo natanko tako, kot sem si želela. Od tega dne je puder Umbra postal del moje vsakodnevne rutine. Čeprav ga uporabljam že nekaj časa, se ga moja koža na obrazu ni "nasitila", kot se to pogosto zgodi z drugimi pudri. Opazila sem celo, da se moji mozolji pod njim hitreje sušijo in izginejo, zagotovo obstaja neka čarovnije!

V želji, da bi malo te čarovnije delila z drugimi dekleti in jim olajšala težave, ki jih imam tudi jaz, sem se odločila, da bom ta puder hvalila na vse pretege. V teku so tudi priprave na moj novi blog, v katerem bom razkrila podrobnosti mojega boja, uporabe pudra Umbra in drugih ličil, ki sem jih preizkusila. Našla sem rešitev, ki jo je vredno objaviti, še posebej, ker jo je mogoče kupiti le na spletu. Navsezadnje želim, da so vsi srečni in zadovoljni s svojim videzom, tako kot sem jaz sedaj.

Posebno presenečenje za naše bralce

Ker smo navdušeni nad zgodbo naše Ines, smo se odločili, da se obrnemo na distributerja in poizvemo, zakaj takšnega sijajnega pudra še ni na prodajnih policah. Odgovor je bil pričakovan; kozmetična industrija se bori za prevlado in le finančno najmočnejši lahko tržijo svoje izdelke ter jih dajo na police. Dokler se situacija ne spremeni, lahko puder Umbra naročite izključno na uradni strani. V zahvalo so nam distributerji zagotovili dodaten popust na že tako ugodno ceno pudra.

Namesto redne cene pudra lahko bralci tega članka naročijo puder Umbra po 50 % nižji ceni

Nehajte se boriti proti nepravilnostim na obrazu z neobstojnimi pudri, ki kožo le poškodujejo in izginejo kmalu po nanosu, neprimernimi toni podlag … Ker Umbra reši vse te in številne druge težave. Naročite še danes in uživajte v žametni, čisti in tonirani koži že v samo dveh dneh. Kliknite tukaj!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte