SiolNET. Trendi Moda
2,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kultna obleka iz Čednega dekleta je na prodaj za 184 evrov in gre za med

2,05

termometer

 | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Od legendarnega filma Čedno dekle je minilo že 27 let, a moda iz tega filma je še vedno nepozabna. V eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin lahko trenutno kupite kultno mini obleko, ki jo je nosila Julia Roberts.

Ko pomislimo na Julio Roberts v Čednem dekletu, se spomnimo na njene čudovite kodre, nalezljiv nasmeh in seveda njene modne oprave. Opečnato rdeča obleka z belimi pikami, ki jo je nosila na konjski dirki, je še danes zelo opevana, v večnem spominu pa ostaja tudi mini obleka z majhnim kovinskim obročem, ki zapeljivo povezuje zgornji in spodnji del.

Rdeča obleka s pikami je še danes dobra modna izbira. | Foto: IMDb Rdeča obleka s pikami je še danes dobra modna izbira. Foto: IMDb

Eden od najbolj znanih prizorov iz filma, ko se prelevi v pravo damo. | Foto: IMDb Eden od najbolj znanih prizorov iz filma, ko se prelevi v pravo damo. Foto: IMDb

Obe sta postali kultni, rdeče se je prijel tudi pridevnik klasična, mini obleka pa se očitno spet vrača med trende. Trenutno je namreč dostopna na eni najbolj priljubljenih modnih spletnih strani Asos, kjer kopijo te mini obleke prodajajo za približno 184 evrov.

V poklon Čednemu dekletu ... | Foto: Asos V poklon Čednemu dekletu ... Foto: Asos

Čedno dekle, obleka | Foto: Asos Foto: Asos

Sporočili so, da naročila zanjo kar letijo in da se zaloge vztrajno manjšajo. Za zdaj je na razpolago v črno-beli različici, a so obljubili, da bodo kmalu dobili še belo-rdečo možnost in najbolj pričakovano belo-modro, kakršno je kot prodajalka ljubezni nosila tudi Julia.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin