Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 3. 2021,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

moda čevlji obutev Deichmann PR članek

Petek, 19. 3. 2021, 7.00

3 leta, 1 mesec

Ker obožujemo igrive in romantične pomladne trende

Oglasno sporočilo
Deichmann

Zažarite to pomlad z nežnimi, elegantnimi in naravnimi odtenki, nevsiljivimi pasteli in domiselnimi dodatki! Svojo garderobo boste z lahkoto dopolnile in nadgradile z novimi modeli razkošnih, svetlih barv prekrasne nove kolekcije Deichmann.

Deichmann | Foto: Nizki škornji - nepogrešljivi spremljevalci pomladi

Spomladi nas kaj hitro lahko preseneti hladnejše jutro ali dež, zato se nikar ne odpovejmo nizkim, drznim robustnim modnim škornjem v beli ali klasični črni barvi, ki bodo pika na i stila vsake modne navdušenke. To sezono prihajajo tudi lahkotnejši, pomladno obarvani kosi z minimalnim dizajnom ali dodatki, ki se enkratno podajo k dolgim oblekam, širokim hlačam ali pa oblekam v uličnem, skejterskem slogu.

Izrazimo svoj stil z modnimi belimi supergami

Priljubljene bele superge so to pomlad dobile modno okrepitev z izbranimi majhnimi igrivimi detajli, kot so barvni poudarki na peti ali podplatu. Popoln svež pridih vašemu slogu in zvesti spremljevalci na vseh poteh!

Deichmann | Foto:

Sandali s peto - klasični izbor letošnje sezone

S peto ali polno peto, nedvomno si zaslužijo naziv klasike letošnje sezone. Vse na njih preprosto odraža energijo, sonce in optimizem, vse to pa z veliko mero elegance in udobja. Pridih ženstvenosti in elegance – in že ste pripravljene na vse izzive, ki vam jih bo prinesel dan!

Deichmann | Foto:

Torbice, ki čudovito zaokrožijo naš stil

Prekrasne, elegantne ženstvene sopotnice za lahkoten in igriv pomladni videz v močnejših barvnih odtenkih vam bodo pričarale popolno usklajenost z izbranim oblačilom. Letos so v ospredju tudi udobne torbice s športnim pridihom FILA, s katerimi boste brez skrbi na vsaki poti, na nakupovalni izlet pa se podajte s čudovito prostorno 'shopper' torbico v nevtralni barvi.

Deichmann | Foto:

Najnovejša modna kolekcija pomlad/poletje je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po Sloveniji.

Več informacij poiščite na www.deichmann.com


Naročnik oglasne vsebine je Deichmann.

Ne spreglejte